Категория: Почистване

Почистване след смърт в столицата

Услуги по почистване след смърт и разпадане

Една от най-трудните ситуации, пред които сме изправени е човешката смърт и почистването, което трябва да се направи. Специалисти от фирма предлагат почистване след смърт в София. Когато човек умира и не е намерен в продължение на дни или дори по-дълго се нарича случай на смърт без надзор. В такива ситуации, биват намирани разложени трупове, червей, мазни мебели. Всичко това трябва да се изнесе безопасно, местата да се дезинфекцират, а събраните мебели и предмети най-често трябва да бъдат изгаряни.

Почистване след смърт в столицата

За семейството на засегнати, занимаващи се с почистване след смърт, това може да бъде мрачен опит. Като се има предвид трудният и смущаващ характер на разлагане, както и потенциалните опасности за здравето, свързани със ситуацията. Тази работа е за професионални почистващи специалисти от фирма за почистване на силно замърсени домове.

извозване на клошарски мебели

Почистване след смърт в София

Ако не се лекува, дори и най-малкия размер на биологичен материал може да доведе до сериозни физически увреждания в рамките на дома. Бактериите във въздуха причиняват миризми, които, освен че са неприятни, могат да повлияят на безопасността и благополучието на бъдещите обитатели.

Повечето хора са шокирани да разберат, че разложено тяло е стояло с дни или седмици в помещенията, където те самите предстои да живеят. Пригодността за живот в дома може да стане само за няколко часа, при някои атмосферни условия и наемане на фирма по очистване на силно замърсени домове. Често в рамките на няколко дни, лично имущество, мебели, книги, дрехи и килими се изнасят и унищожават. Такива са напълно не пригодими за ползване от други обитатели. Често пъти те са пропити не само от вонящи миризми, но и от мазнини, телесни течности и червеи.

Когато става дума за апартаменти обитавани от клошари в подобни терени се намират и много боклуци изнасяни от самите кофи за боклук. В други ситуации занемарени жилища са били домове на психично болни хора. Освен със смъртта си са допринесли и приживе за пълният хаос, които цари по тези места. Всички тези и много други ситуации налагат да се потърси екип специализиран в почистване на силно замърсени домове.

Как става дезинфекция и възстановяване на домове.

Екипите от фирми са опитни в изолиране на биологичната опасност, саниране и почистване след смърт. Те следват одобрени процедури за безопасност и дезинфекция, за да се върнат чистото състояние на помещенията. Когато е необходимо, те се наемат и с отстраняване на лично имущество и засегнати структурни елементи, като подови настилки, тежки мебели и др.

Екипът на фирма по почистване обработва всички повърхности докато станат напълно почистени, дезинфекцирани и дезодорирани. Сертификатът за всички биоразградими елементи е в пълен обхват и с гаранция. След процеса почистване след смърта, помещенията са изцяло пригодими за нови обитатели.

Услугата почистване след смърт  почистване на силно замърсени домове се предлага, както на индивидуални семейства, така и на мениджъри на недвижими имоти и търговски обекти. Експертните екипи са на разположение, 24/7, така че не е нужно да чакате още малко.

 

Категория: Почистване

Евтино почистване на мазе и таван в София

Почистване на мазе и таван с изнасяне на боклуци

Търсите професионални хамалски услуги за изхвърляне на боклуци от жилище? ХАМАЛ БГ може да ви осигури такива в София и региона. Ние сме напълно подготвени и способни да ви осигурим безпроблемно и експедитивното почистване на всякакви видове битови отпадъци. Почистваме тавани, мазета, гаражи и общи части в жилищни кооперации. Доверете ни се и ви гарантираме, че няма да останете разочаровани. Позвънете на телефон 0888 575 888 и научете повече за това, което могат да ви предложат нашите хамали.

почистване на мазе и таван

Почистване на таван

Изхвърлянето на боклуци от таван не се различава особено от почистването на друго помещение от битови отпадъци. Разликата идва от начина, по който ще бъдат изнесени и евентуално демонтирани (ако се наложи), битовите отпадъци. Почистването е строго специфично и до голяма степен зависи от количеството и вида на отпадъците; жилището, от което ще се изнасят и ред други подробности, които няма как да не бъдат взети предвид. Всъщност поради тази причина нито една себеуважаваща се хамалска бригада не би могла да се заеме с конкретни срокове и цени, без да е запозната предварително с задачата, която я очаква.

Все пак, за да не бъде прекалено „суха“ информацията, която предоставяме, ще ви посочим, че едно стандартно почистване на мазе отнема 1-2, максимум 3 часа работа. За извозването на отпадъците обикновено се използва микробус. Ако става дума за по-сериозно количество боклуци, може да се прибегне и до използването на камион!

Почистване на мазе

При мазето нещата стоят по горе-долу сходен начин. Разликите вече ги споменахме. Мазетата в жилищни кооперации обаче, могат да създадат по-сериозни проблеми и поради тази причина е желателно да се потърси професионална помощ. Защо ли? Първо ще избегнете конфронтации с останалите съседи. Няма да се карате „кой чистил и кой не“. Няма да ви се налага да търсите транспорт и техника за изнасянето и извозването на „едрогабаритните отпадъци“.

Извозване до сметище

Достъпът до сметището за утилизиране на битови отпадъци не е свободен и трябва да бъде издадено необходимото разрешение за предаването на „боклуци в особено голям размер“. ХАМАЛ БГ разполага с всички нужни лицензи за оперирането на почистваща дейност в сферата на хамалските и транспортните услуги. Нещо повече от това! Ние имаме собствено сметище за битови отпадъци. Това ни позволява да предлагаме на нашите клиенти моменталните си услуги за почистване и изхвърляне на стари мебели и вещи. Така например, ако в момента ни се обадите, ние имаме готовност още сега да изпратим мобилен екип, който да се погрижи за вашите отпадъци!

почистване на мазе и таван в София

Освен комплексните хамалски услуги, ние можем да ви осигурим и превоз за извозването на отпадъци. Много хора имат свободно време и желание да изхвърлят боклуците си, но нямат превоз. Ние можем да ви осигурим такъв на добри цени!

Категория: Почистване
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 24 »