Безплатно изхвърляне на битови отпадъци

Безплатно изхвърляне на битови отпадъци в София

Не взимаме безплатно, секции и гардероби по-стари от 5 години. Не взимаме захабени и повредени мебели освен ако не са на възраст до една година. Не взимаме мебели които са за претапициране. Не изнасяме безплатно стари дървени мебели от орех, витрини, гардероби и спални с овални ъгли. Не взимаме мебели с явни следи от употреба.

Безплатно изхвърляне на битови отпадъциАко разполагате с голямо количество битови отпадъци, от които искате да се отървете незабавно, но нямате необходимото време, възможности или желание, то Ви съветваме да се свържете с HAMAL BG, които да свършат тази работа вместо Вас и то напълно БЕЗПЛАТНО. Фирмата предлага безплатно изхвърляне на битови отпадъци от апартамент, къщи и други жилища в София.

В графата битови отпадъци попадат всички ненужни мебели – дивани, секции, гардероби, шкафове, легла, спални, етажерки, маси, столове, маси за телевизори и всичко останало. Към битовите отпадъци се причислява още и всички електроуреди, дрехи и други ненужни вещи, за които не намирате място в дома си.

В случай, че сами решите да се заемете с изхвърлянето на битовите отпадъци, то не правете същата грешка, която допускат Вашите съседи, близки, роднини и приятели, които захвърлят боклука си в контейнерите за битова смет. Може да постъпите по много по-рационален и щадящ природата начин, като ги предадете на фирма HAMAL.BG, която да се заеме с тяхната утилизация или сами ги закарате до близкото сметище за депониране, където да бъдат рециклирани или унищожени, без да бъде замърсявана природата по някакъв начин.

Докато изхвърлянето на битовите отпадъци в общите кофи или сметище за боклук крие сериозни рискове. Навярно сте виждали как с течение на дни, седмици или дори месеци се разхвърлят парчета от стари мебели, електроуреди и ненужни вещи, които са станали жертва на някой „вехтошар или клошар“. Същото ще се случи и с Вашите мебели.

Затова вместо да замърсявате природата, отделете си малко повече време или се свържете с HAMAL BG, които да се погрижат за регламентираното изхвърляне на битовите Ви отпадъци. Както споменахме вече тази услуга може да Ви излезе напълно безплатно, без никакви дребни шрифтове или уловки. Ако не вярвате – обадете се на 0888 575 888.

Безплатно изхвърляне на битови отпадъци
5 (100%) 11 votes
Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *