Безплатно събиране на стари електроуреди

Безплатно събиране на стари електроуреди 0888 575 888

Hamal.BG извозва стари електроуреди БЕЗПЛАТНО, ако са 6 или повече на брой.

За по-малко количество от 6 електроуреда заплащате транспорт и екип за изнасяне.

1 или 2 електроуреда – 40 лв.

3 електроуреда – 30 лв.

4 електроуреда – 20 лв.

5 електроуреда – 10 лв.

Безплатно събиране на стари електроуредиАко разполагате със стари и неизползваеми електроуреди, то не се чудете къде да ги захвърлите, а се обадете на фирма, която да се погрижи за тях. Навярно сте чули през последните месеци за т.нар. кампания по „събиране и изхвърляне на стари електроуреди“. Основната цел на тази кампания е не да Ви „отърве“ от ненужната бяла или черна техника, ами да се ограничи нерегламентираното й изхвърляне. Изхвърлянето на стари електроуреди в контейнерите за битови отпадъци е опасно и може да доведе до сериозни последици за здравето на човека и околната среда.

Във всички електроуреди се съдържат определени химически вещества и материали, които биха могли да навредят по един или друг начин на природата и човека. Да вземем например хладилникът. Той разполага с една доста опасна течност наречена – течен амоняк, с който за щастие нямаме пряк контакт. Масово пък при по-старите електроуреди се използва т.нар. „опасна пластмаса“, в чийто състав има определени химически вещества, които могат да предизвикат алергични реакции в някои хора. Не един или два пъти сме чували по новините за тях и как са били спирани на границата.

С нерегламентираното изхвърляне на стари електроуреди Вие, макар и косвено замърсявате околната среда. Да предположим, че си „оставите“ старата печка, телевизор или друг електроуред до кофите за битови отпадъци. Моментално те ще станат жертва на някой клошар, който ще ги натроши, за да извади от тях металните части и кабели, които да предаде на вторични отпадъци, а останалите парчета ще бъдат разхвърляни около кофите.

Затова постъпете правилно и се погрижите за старите си и неработещи електроуреди. Тази постъпка няма да Ви коства никакви усилия или средства. Просто позвънете на телефон 0888 575 888 и попитайте за Безплатно събиране на стари електроуреди в София и региона.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *