Демонтаж и изнасяне на стара секция в София

Изхвърляне на стара секцияИзхвърля секции 0888 575 888

Имате ли у дома голяма стара секция?! Ако отговора е да, то може би е време да се замислите за модерно решение за интериора на дома ви. Вече се предлагат така разчупени и креативни идеи, с които освобождавате много от пространствата в хола и имате също толкова много етажерки, които да поместват всички книги, сувенири и рамки на снимки. Е, да кажем, че първата стъпка по освежаване на дома е взета и тя е самото решение да се отървете от старата секция. Сега обаче се изправяте пред по-голямо стъпало и то е свързано с демонтаж и изнасяне на стара секция. Ако няма към кого да се обърнете за помощ, то фирма по хамалски услуги може да ви е от голяма физическа подкрепа. Служителите на тези фирми, предлагат и демонтаж и изнасяне, товарене и извозване на секции.

Може да имате стара секция с четири, дори пет крила. Такива поне бяха мебелите от края на миналия век. И ако някога са били полезни поради многото вратички, чекмеджета и витрини, което ги превръщаше в складове, на какво ли не от дома, то днес са демоде и дори демонтажа им представлява проблем за незапознатите. Общо взето за демонтаж на стара секция се искат само няколко набора от отвертки, може и чук и клещи. Всички вратички, в това число и стъклени и дървени, трябва да се свалят. Старите секции от едно време са проектирани на няколко нива (поне две), а това налага разглобяване през средата.

Дали сами, дали, чрез някой друг старата секция вече е на пода в средата на хола. Сега за изнасянето и също ще имате нужда от помощ. Оказва се, че тези мебели създавани преди двадесет и повече години са много по-тежки от днешните. Разликата е в материалите, които се използват. И дори изкуствени и преди и сега, теглото им е драстично. С фирма по хамалско обслужване, може да поръчате товаро-разтоварни услуги на стара секция, извозване и изхвърляне.

Демонтаж и изнасяне на стара секция в София
5 (100%) 21 votes
Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *