Демонтаж и изхвърляне на стари мебели

Демонтаж и изхвърляне на стари мебели в София и региона

Демонтаж и изхвърляне на стари мебелиВъпреки че старите мебели могат директно да бъдат изхвърлени на боклука, без да се разглобяват на малки парчета,  е препоръчително все пак да се демонтират. Това се прави поради две причини – за да се използва максималният капацитет на каросерията на превозното средство, с което ще бъдат извозени на сметището и за да се улесни максимално тяхното изнасяне от жилището.

Все пак ще Ви бъде много по-лесно да изнесете старият гардероб на малки части, отколкото да се мъчите да го прокарате през тесните коридори и входове на жилището, нали така?

Някои хора обаче, прибягват до тяхното „счупване“ на малки парчета, вместо да ги разглобят. Основният мотив, поради който постъпват така е, за да не си губят времето, но действителност времето, което ще изразходват за счупването на секцията например и за нейното разглобяване е приблизително еднакво.

В интерес на истината ще Ви бъде много по-лесно да демонтирате, отколкото да я натрошите. Единствените усилия, които ще трябва да вложите при разглобяването й се изразяват в развиването на няколко болтчета, а, ако трябва да я трошите, то ще изразходвате доста повече физически усилия.

Най-лесният вариант, при който няма да губите нито време, нито усилия е като се обадите на фирма за демонтаж и изхвърляне на стари мебели. Така, без да влагате никакви средства и усилия бихте могли да се отървете от излишното обзавеждане на момента! Няма да Ви се налага да организирате хора и транспорт, които да използвате за тази работа. Просто позвънявате на телефон 0888 575 888 и забравяте за проблемите си!

Възможно е цялата процедура около демонтаж и изхвърляне на стари мебели в София от фирма да Ви излезе напълно безплатно! Това ще стане факт, ако отдадете безвъзмездно мебелите си на фирмата. А щом смятате да ги изхвърляте, то тогава няма никакъв проблем да се възползвате от услугите на HAMAL BG.

Демонтаж и изхвърляне на стари мебели
5 (100%) 1 vote
Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *