Демонтаж на вградена кухня

Хамали за демонтаж на вградена кухня

Разглобяването на вградена кухня, е истинско предизвикателство. Не е тайна за никого, че е много по-лесно да разглобиш нещо, отколкото да го монтираш, но в този случай може да се каже, че и двете операции са еднакво трудни. За „инсталирането“ на вградена кухня са нужни специалисти в областта, през чийто ръце са преминали „не една и две кухни“. Само като погледнете, че схемите и инструкциите и са няколко листа, вероятно ви става ясно за какво иде реч. За щастие много мебелни магазини предлагат безплатен монтаж, ако си закупите някакво обзавеждане от тях. Други също предлагат такъв, но срещу допълнително заплащане.

Демонтаж на вградена кухня

Никой обаче, не предлага помощ при демонтаж на вградена кухня. Предполага се, че бихте могли да се справите и сами с тази операция, но „действителността“ е коренна различна от думите и вероятностите. При положение, че искате да разглобите въпросните мебели, но не, за да ги изхвърлите на сметището, то ще трябва да действате доста внимателно и прецизно. Тук е моментът да кажем, че ще имате нужда и от поне един помощник, който да ви поддържа, когато е нужно, за да сте сигурни, че някой от шкафовете няма да увисне и да се изкриви, например.

При разглобяването на вградена кухня, е много важно да не се употребява повече от необходимата сила. Това може да доведе до нежелани последици, които да попречат на последващият монтаж на кухнята. Някои от „щетите“ могат да се окажат поправими, но други не. Така че, имайте едно наум, докато разглобявате кухненското обзавеждане.

Докато при демонтирането на въпросните мебели, с цел тяхното изхвърляне, то няма да имате никакви проблеми. Дори бихте могли да използвате груба сила, за да си улесните задачата и да не губите излишно време. Единственото нещо, за което трябва да се погрижите в този случай е собствената ви безопасност и намирането на превоз, с който да ги извозите до сметището. Без значение какво правите – винаги на първо място трябва да бъде здравето! Така че, работете внимателно и предпазливо и не подценявайте дори „най-малкият риск“. Знаете какво гласят старите български поговорки „малкият камък преобръща колата“ или „чукни на дърво, за да не чуе дявол“.

Демонтаж на вградена кухня цени

Колкото до превозното средство, то, ако ще изхвърляте само вградената кухня, без прилежащото обзавеждане – диван, маси, столове и т.н., бихте могли да използвате и личният си автомобил, но ви съветваме да го правите в изключително крайни варианти, когато наистина нямате друг възможен избор. Дори през ум не бива да ви минава идеята да изхвърлите/оставите всичко до близките кофи за смет. Това е забранено, а и погледнато от морална гледна точка не е правилно. С тези си действия спомагате за замърсяването на околната среда. Навярно сте виждали какво се случва с изоставените мебели, електроуреди и други вещи около кофите – биват разпердушинени от клошари или кучета, а остатъците от тях се „търкалят“ навсякъде.

Ако срещнете затруднения с демонтирането на вградената кухня или с нейното изхвърляне – ХАМАЛ БГ винаги е насреща! Попаднали сте на правилното място и ви съветваме да си запишете този номер – 0888 575 888. При нужда позвънете и ние ще се отзовем на мига. Разполагаме с всичко необходимо, за да ви осигурим експедитивни и качествени транспортни и хамалски услуги – обучени кадри, материална база, автопарк, техника и т.н.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *