Евтино изнасяне на стари мебели

Евтино изнасяне на стари мебели при преместване или изхвърляне

Предлагаме хамалските си и транспортни услуги при преместване или изхвърляне на ненужна покъщнина. ХАМАЛ БГ може да ви осигури всичко необходимо за извършване на бързо и безопасно изхвърляне на стари мебели, например. Изпращаме транспорт или контейнери, в които да бъдат събрани боклуците. Ако искате да си решите проблемите в рамките на няколко минути, то единственото, което трябва да направите е да позвъните на телефон 0888 575 888. За всичко останало, ще се погрижим ние – демонтаж, изнасяне, извозване и дори рециклирането на отпадъците. Имаме собствено сметище за депониране на битови отпадъци, което ни позволява да предлагаме услугите си напълно безплатно или на изключително ниски цени!

Евтино изнасяне на стари мебели

Защо да наемем хамали за почистване на жилище от ненужна покъщнина?

Ако все още се колебаете дали да потърсите професионална помощ, то нека разгледаме в „детайли“ как би могло да протече едно почистване. Важно е да отбележим, че всяко разчистване на жилище е строго индивидуално и се определя от няколко фактора, които по един или друг начин могат да усложнят целия процес. Именно поради тази причина има разлика между разчистването на две на пръв поглед „еднакви жилища“.

При изхвърлянето на мебели, най-голямата трудност, с която може да се сблъскате, е свързана с изнасянето и извозването на обемистите отпадъци. Такива например са стария диван, секция, гардероб или кухненски шкафове. Тяхното разглобяване и изнасяне може да отнеме часове! Някои дивани не могат да се разглобяват, което предразполага към тяхното изнасяне в цял размер. Често се оказва пък крепежните елементи на секцията или гардероба да са клеясали или амортизирали с времето. В този случай е много важно да не се прилага груба сила. Тя не е решението, макар да сте изнервени и отвътре да ви идва да натрошите всичко на парчета. Постъпете разумно и използвайте специалните препарати против ръжда, които ще улеснят отвиването им.

Трябва да отбележим, че известни трудности при изнасянето и дори демонтажа на вещите може да срещнете и от страна на самото жилище. Ако то например е с много тесни коридори и врати или пък достъпа до него е затруднен от гледна точка на „паркирането“ (т.е., ако не може превозът да бъде паркиран точно пред жилището). Това също оказва влияние върху целия процес. Така че, трябва да имате едно наум, преди да правите каквото и да било в тази посока.

Евтино изнасяне на стари мебели в София

ХАМАЛ БГ ви предлага професионалните си хамалски и транспортни услуги, когато става дума за преместване или изхвърляне на стари мебели. Към този момент засегнахме повече темата с изхвърлянето на вещите, но трябва да ви кажем, че самото изнасяне, демонтаж и превозване при преместването на вещи, е много по-трудно! При изхвърлянето може да ви позволите известни фриволности, но при преместването това няма как да се случи, тъй като на първо място е тяхната безопасност и трябва да се вземат всички възможни мерки за нейното гарантиране!

Съветваме ви внимателно да помислите и да прецените дали можете сами да се справите с тази отговорна хамалска дейност или по-добрия вариант е да потърсите специалисти!

Евтино изнасяне на стари мебели
Оценете статията
Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *