Евтино почистване на мазе и таван в София

Почистване на мазе и таван с изнасяне на боклуци

Търсите професионални хамалски услуги за изхвърляне на боклуци от жилище? ХАМАЛ БГ може да ви осигури такива в София и региона. Ние сме напълно подготвени и способни да ви осигурим безпроблемно и експедитивното почистване на всякакви видове битови отпадъци. Почистваме тавани, мазета, гаражи и общи части в жилищни кооперации. Доверете ни се и ви гарантираме, че няма да останете разочаровани. Позвънете на телефон 0888 575 888 и научете повече за това, което могат да ви предложат нашите хамали.

почистване на мазе и таван

Почистване на таван

Изхвърлянето на боклуци от таван не се различава особено от почистването на друго помещение от битови отпадъци. Разликата идва от начина, по който ще бъдат изнесени и евентуално демонтирани (ако се наложи), битовите отпадъци. Почистването е строго специфично и до голяма степен зависи от количеството и вида на отпадъците; жилището, от което ще се изнасят и ред други подробности, които няма как да не бъдат взети предвид. Всъщност поради тази причина нито една себеуважаваща се хамалска бригада не би могла да се заеме с конкретни срокове и цени, без да е запозната предварително с задачата, която я очаква.

Все пак, за да не бъде прекалено „суха“ информацията, която предоставяме, ще ви посочим, че едно стандартно почистване на мазе отнема 1-2, максимум 3 часа работа. За извозването на отпадъците обикновено се използва микробус. Ако става дума за по-сериозно количество боклуци, може да се прибегне и до използването на камион!

Почистване на мазе

При мазето нещата стоят по горе-долу сходен начин. Разликите вече ги споменахме. Мазетата в жилищни кооперации обаче, могат да създадат по-сериозни проблеми и поради тази причина е желателно да се потърси професионална помощ. Защо ли? Първо ще избегнете конфронтации с останалите съседи. Няма да се карате „кой чистил и кой не“. Няма да ви се налага да търсите транспорт и техника за изнасянето и извозването на „едрогабаритните отпадъци“.

Извозване до сметище

Достъпът до сметището за утилизиране на битови отпадъци не е свободен и трябва да бъде издадено необходимото разрешение за предаването на „боклуци в особено голям размер“. ХАМАЛ БГ разполага с всички нужни лицензи за оперирането на почистваща дейност в сферата на хамалските и транспортните услуги. Нещо повече от това! Ние имаме собствено сметище за битови отпадъци. Това ни позволява да предлагаме на нашите клиенти моменталните си услуги за почистване и изхвърляне на стари мебели и вещи. Така например, ако в момента ни се обадите, ние имаме готовност още сега да изпратим мобилен екип, който да се погрижи за вашите отпадъци!

почистване на мазе и таван в София

Освен комплексните хамалски услуги, ние можем да ви осигурим и превоз за извозването на отпадъци. Много хора имат свободно време и желание да изхвърлят боклуците си, но нямат превоз. Ние можем да ви осигурим такъв на добри цени!

Категория: Почистване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *