Извозване на строителни отпадъци

Изхвърляне и извозване на строителни отпадъци в София

Извозване на строителни отпадъциРемонтните дейности отнемат много време и усилия. Освен, че ще прекарате доста време в мръсотия и неудобство има още един проблем, за който трябва да помислите, преди да сложите край на ремонта и да се нанесете в „промененото“ си жилище.

Става дума за строителните отпадъци, които ще се появят след приключването на ремонтните дейности. Колкото и лесно да звучи на пръв поглед, то действителността е коренно различна. Може би, ако и преди сте правили „мащабен ремонт“ знаете за какво говоря, но за „новобранците“ в тази сфера ще обясним малко по-подробно как стоят нещата с изхвърлянето на строителни отпадъци и защо трябва да бъдат извозени до сметище.

Причините, поради които не може да изхвърлите строителни отпадъци в обикновените контейнери за боклуци са две – Законът и факта, че по този начин замърсявате околната среда и поради Вашата немарливост е възможно да се предизвикат изключително опасни и вредни за здравето на човека химически реакции.

Неслучайно на кофите за битова смет има разлепени стикери с надпис – „забранено изхвърлянето на всякакви строителни отпадъци и материали, провинилите се подлежат на строги санкции и глоби“. В никакъв случай не подценявайте тези забрани и не си мислете, че ще минете „между капките“. Стига само някой да подаде сигнал в общината, че сте изхвърлили нерегламентирано своите отпадъци, то Ви грозят сериозни наказания.

Така, че отделете малко повече от свободното си време и се заемете с извозването на строителните отпадъци на специалното сметище за утилизация, където ще бъдат преработени или унищожени по природосъобразен начин. Нашият съвет обаче, е да не се нагърбвате сами с тази трудоемка задача, ами да се обърнете към някоя фирма, която да се заеме с това вместо Вас. По този начин ще си спестите всичките тези главоболия и няма да Ви се налага да търсите приятели и познати за помощ, които „винаги са заети“ щом става дума за „работа“ и т.н. С едно позвъняване на телефон 0893 29 33 33 ще си решите проблема с изхвърляне на строителните отпадъци.

Категория: Почистване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *