Извозване на обемисти отпадъци

Извозване на обемисти отпадъци от хамалска фирма

За извозването на отпадъци е необходим специализиран транспорт. В зависимост от вида на боклуците, се избира подходящо превозно средство. Например за извозването на битови отпадъци, се използва микробус, обособен с необходимите принадлежности за транспортирането им до сметището. Освен вида на отпадъците обаче, от значение е и тяхното количество и размери. Дори сред битовите отпадъци има такива с особено големи размери, които трудно биха се събрали в един обикновен микробус. От опит знаем, че за тяхното извозване е най-добре да се използва подходящата техника и превоз, за да се избегне излишна загуба на време и други затруднения!

Извозване на обемисти отпадъци

Когато говорим за изхвърляне на стари мебели и обемисти битови отпадъци, се характеризират предмети с особено големи размери, които трябва да бъдат демонтирани, за да могат да се изнесат и извозят по възможно най-лесния и бърз начин. Такива предмети могат да бъдат диван; секция; гардероб и други подобни вещи. Не се заблуждавайте, че бихте могли да извозите отпадъци в особено голямо количество, без чужда помощ. Има малък процент вероятност да го направите, но не си струва усилията, времето и нервите, които ще изхабите. Ако нямате „верен екип“ от помощници, които да ви ‘ударят едно рамо’ в тази критична ситуация, то сте попаднали на правилното място! ХАМАЛ БГ осигурява транспорт и екип от хамали, които да се погрижат за извозването на отпадъците до сметището.

Нашата фирма може да ви предложи висококачествени хамалски и транспортни услуги при извозване на обемисти отпадъци. Ние ще се погрижим за всичко. „От-до“, както се казва. Хамалите ще се заемат с подготвянето на товара за извозването на боклуците. Демонтаж, изнасяне, опаковане и всички останали процедури, които са необходими за изхвърлянето на отпадъците. Гарантираме ви, че всичко ще премине в предварително уговорените срокове.

До този момент говорихме за изхвърлянето на битови отпадъци. Трябва да обърнем необходимото внимание обаче, и за останалите видове боклуци – строителните. При тях нещата стоят с една идея по-сложно. Първо, защото са опасни за здравето и трябва да се „третират“ по строго определен начин. Те не се извозват на обикновените сметища, а се предават на специализирани депа, които разполагат с необходимата техника за безопасното утилизиране на въпросните боклуци.

Извозване на обемисти отпадъци в София и региона

ХАМАЛ БГ осигурява контейнери и екипи за изхвърлянето на строителни отпадъци от всяка точка на София и региона. Почистване след ремонт и други подобни процедури, се извършват от нашата фирма. Изхвърлянето на строителни отпадъци, е една от най-тежките дейности и не се препоръчва на хора, които имат физически проблеми. Не се натоварвайте излишно и не излагайте здравето си на риск. Потърсете професионална помощ и се отървете от всички ненужни вещи, без да полагате абсолютно никакви усилия за това. Всъщност трябва да знаете, че това може да не ви струва абсолютно нищо…Предлагаме БЕЗПЛАТНО изхвърляне на стари мебели и битови отпадъци! Позвънете ни на 0888 575 888 и ще научите повече за офертата!

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *