Извозва стари мебели

ХАМАЛ БГ извозва стари мебели

Ако имате нужда от транспорт за извозване на стари мебели, личен багаж или други вещи, винаги може да разчитате на хамалските и транспортните услуги, които предлага ХАМАЛ БГ. Гарантираме ви, че товара ще бъде извозен във възможно най-кратки срокове, без да бъдат създавани ситуации, които да го изложат на риск!

Извозва стари мебели

При извозването на стари мебели хамалската и транспортната дейност вървят ръка за ръка. Без значение дали става дума за изхвърляне или преместване, преди да се пристъпи към тяхното извозване, се полагат известни физически усилия около подготовката на товара за транспортирането. Те се изразяват в демонтирането на вещите; опаковането и тяхното изнасяне. На пръв поглед това може да ви се стори лесна задача, но ви препоръчваме винаги да имате едно наум. Ако някога сте внасяли или изнасяли диван, то сме сигурни, че ще се досетите какво имаме предвид!

Всяка транспортна дейност има своя начална и крайна точка. В зависимост от целта на превоза, работата може да протече по няколко различни начина. Уточняваме тази подробност, защото мнозина, които за първи път се възползват от услугите на хамали смятат, че всички товари се извозват по един и същ начин. Ако и вие мислите така, то сте в голяма грешка.

Извозване на мебели при преместване

Преместването на мебели изисква по-голяма прецизност и внимателност. Трябва да се използват всички средства и мерки за безопасност, за да бъде сигурно, че товара ще пристигне невредим. В зависимост от мебелите, които ще се извозват, се предприемат съответните действия. Например, ако се премества стара секция, тя трябва да се разглоби и обезопаси по регламентирания начин. Стъклените врати се опаковат в „бъбъл фолио“ или вестници, а останалите части могат да се стречират, за да се предпазят от надраскване или ожулване. Същото важи и за меките мебели с фина тапицерия и гладка повърхност.

Относно извозването също се взимат съответните мерки за безопасност. Специализираните транспортни средства, които използва ХАМАЛ БГ разполагат с интегрирани модули, които малко или много улесняват товаро-разтоварния процес. Като например т.нар. „асансьорни капаци“, които се използват за качването на извънгабаритни и тежки вещи от типа на диван; скрин; каса и т.н.

Извозване на мебели при изхвърляне

При изхвърлянето на битови отпадъци (в частност стари мебели), нещата са далеч по-прости и в зависимост от ситуацията не биха отнели толкова време и усилия в сравнение с преместването им. Най-вече, защото подготовката и самото изнасяне на вещите не изисква толкова внимание и време. За да се ускори процеса може дори да се прибегне до счупването на определени части от мебелите. Това се прави и с друга цел – да се оптимизира използването на свободното пространство в каросерията на превозното средство!

Извозва стари мебели в София

Транспортни услуги от ХАМАЛ БГ

Освен извозване на мебели, ХАМАЛ БГ предлага и други транспортни услуги – извозване на боклуци; доставка на стоки и материали; извозване на багаж; извозване на офис или медицинско оборудване и т.н. Така че, ако имате нужда от бърз, експедитивен и сигурен транспорт в София и региона – потърсете ни!

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *