Извозва строителни отпадъци

Почиства и извозва строителни отпадъци след ремонт

Ремонтирането на жилище безспорно изисква огромни усилия и време. Единствено от вас зависи дали ще ги изразходвате и двете или ще си спестите къртовския труд, като наемете фирма, която да се заеме с ремонта и почистването. Възможно е и времето, което по принцип би отнел един ремонт да бъде значително по-кратко, ако бъдат предприети необходимите действия за целта.

ХАМАЛ БГ не извършва строителни ремонти. Усилията на нашите работници могат да ви бъдат полезни при почистването на отпадъците. Ако имате нужда от помощ винаги може да разчитате на нас. Например – имате необходимите инструменти, време и умения, за да направите сами ремонта си. Липсва ви, обаче превоз, с който да извозите отпадъците. Ние можем да ви осигурим необходимите условия за експедитивното почистване на ненужния строителен материал.

Извозва строителни отпадъци

Отдаване на контейнер под наем

Вместо да складирате чували с отпадъци в дома си и да извършвате двойна работа – един път да ги събирате и премествате, а след това да ги натоварвате на превозното средство, ние ви предоставяме контейнер, в който директно може да оставите боклуците. Така ще бъде много по-лесно и за двете страни. Вие ще си спестите значителни усилия и време, а ние просто ще закачим контейнера за превозното средство и ще го извозим до сметището.

Почистване след ремонт от ХАМАЛ БГ

В повечето случаи хората, които ни търсят за контейнер под наем или извозване на отпадъци, преценяват, че няма смисъл да се цапат и да си губят времето, вместо да оставят цялата дейност на хамалите. Така и така, ще си плащате, защо да не платите за всичко и да ви е „мирна главата“. Разликата в цените на превоз под наем за извозване на отпадъци и наемането на хора за почистването на жилище след ремонт от хамали.

Транспорт под наем

Ако правите основен ремонт и смяна на обзавеждането в дома си, най-вероятно имате много битови вещи за преместване или изхвърляне. ХАМАЛ БГ отново може да ви бъде верен помощник в тази задача. Може да ни наемете за изнасяне и преместване на стари вещи или за тяхното изхвърляне. Почистването на жилище може да отнеме много повече усилия и време от първоначалното. Факторите за това са много и няма как да бъдат обяснени с няколко изречения. Само, ще посочим някои от тях – местоположение на жилището; транспортни връзки; количество и вид на отпадъците и т.н.

Извозва строителни отпадъци в София

Така че, ако имате нужда от хамалски и транспортни услуги в София и региона – винаги може да разчитате на съдействие от страна на ХАМАЛ БГ. Ще изпратим професионален екип, който е мобилизиран и оборудван с подходящата техника, в зависимост от задача, за която е нает. Разгледайте възможностите, при които може да го направите и ни позвънете на телефон 0888 575 888. За останалото ще се погрижим ние!

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *