Изнасяне и изхвърляне на боклуци от таван

Фирма за демонтаж и изнасяне и изхвърляне на боклуци от таван

Почистването на мазе или таван от боклуци не само, че изисква доста свободно време, но и може да бъде съпроводено с изразходването на огромни усилия. Едно на ръка е, че може да ви се наложи да изнесе тонове ненужни вещи и боклуци. Ако през последните няколко години сте оставили тези помещения на произвола на съдбата, то е много вероятно в тях да се е събрала купчина прах и мръсотия, за чието почистване ще вложите много повече труд и пот сравнение с изнасянето и извозването на отпадъците до сметището. Може да прозвучи грубо, но е самата истина – каквото си направиш сам, никой друг не може да ти го стори. Така че, вместо да си търсите оправдания или да прехвърляте вината на някой друг ви препоръчваме да запретвате ръкави и да се захващате за работа.

След като сте наясно какво е положението в тези помещения, то е желателно да анализирате ситуацията и да прецените дали ще имате нужда от помощ или бихте могли да се справите сами с почистването. Екипната работа винаги е по-добрият избор, но за съжаление в някои случаи е невъзможно да се приложи. Възможно е да не успеете да намерите „съратници в тази мисия“ и да ви се наложи да работите сами. В такъв случай имате два варианта – или да си вземе 1-2 дни отпуска или да пожертвате почивните дни, които да посветите на изхвърлянето на боклуците или да изхвърляте боклуците „малко по-малко“, когато имате възможност и време затова.

Изнасяне и изхвърляне на боклуци от таван

Преди всичко се уверете, че ще успеете да се справите сами с изнасяне и изхвърляне на боклуци от таван. Няма логика да преместите боклуците от тавана на двора например, тъй като не разполагате с превоз, с който да ги извозите до сметището. Ако се намирате в такава ситуация, то по-добре отложете работата докато не намерите подходящо транспортно средство, което да използвате за целта. Другото, на което трябва да обърнете внимание при изхвърлянето на битови отпадъци е свързано със законовите разпоредби, които забраняват смесеното изхвърляне на строителни материали, електроуреди и мебели. Трябва да го имате предвид, за да не ви върнат от сметището или в по-лошият случай да ви бъде наложена глоба за това, че не сте се съобразили със забраната.

И не на последно място трябва да отбележим, че някои вещи се нуждаят от предварителен демонтаж, за да могат да бъдат изнесени от тавана. Това важи за по-обемните и тежки предмети, като например секция, диван, бюфет, шкафове и т.н. Вярно е, че щом веднъж сте успели да ги вкарате там, би трябвало да може и да ги изнесете, но защо да се мъчите, след като може да подходите хитро и да си спестите излишни усилия и болки в кръста, ако отделите малко време и разглобите или натрошите мебелите.

Изнасяне и изхвърляне на боклуци от таван в София

Честно казано имате и трети вариант. Той се казва ХАМАЛ БГ. Ние можем да ви предложим евтино или безплатно изнасяне и изхвърляне на боклуци от таван в София и региона. Осигуряваме екип от работници и подходящ транспорт, с който да се извозят боклуците до бунището. Работим всеки ден от седмицата и разполагаме със солиден опит зад гърба си, който ще ви гарантира, че работата ще бъде извършена в обещаните срокове, без допълнителни такси и забавяния!

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *