Изнасяне на боклуци от таван

Изнасяне на боклуци от таван и извозване до сметище

Разчистването на таван или мазе от боклуци се различава по редица параграфи. На първо четене изглежда като еднотипна хамалска дейност, но всъщност нещата не са толкова прости, колкото си мислите или някой се опитва да ви убеди в това. Няма да навлизаме в детайли, но ще посочим някои от разликите при почистването на боклуци от мазе сравнение с изнасянето им от жилище.

Изнасяне на боклуци от таван

Първото нещо е свързано с начина, по който ще бъдат изнесени. Например, ако на тавана сте прибрали едрогабаритни вещи, като секция, диван или друго подобно, то може да се наложи цялостен демонтаж. В редки случаи се налага и прилагането на алпинистки техники с въжета, при които вещите се спускат през прозореца. Това обаче, е в доста редки ситуации и за свръхтежки вещи. Няма за какво да се притеснявате. Щом по някакъв начин са се „намърдали“ там, то със сигурност ще бъдат изнесени – по един или друг начин!

Изнасянето на боклуци от тавана отнема повече усилия, тъй като отпадъците се носят на ръка до превозното средство. Сами си представете колко усилия и време коства да направите 20 курса от тавана до микробуса, през които се носят тежки и едрогабаритни отпадъци от типа на диван; секция; машини; авточасти и т.н.

И не на последно място трябва да обърнем внимание и на безопасността по време на работа. Тя е на първо място при всяка една хамалска дейност. Трябва да се вземат необходимите мерки за нейното подсигуряване не само на околните и тези, които работят, но и на самите вещи. Въпреки че, ще се изхвърлят, ако не бъдат взети необходимите предпазни мерки може да се стигне до „фатални ситуации“. Спрямо ситуацията, се определя какви средства се ще се предприемат. Например при изнасянето на боклуци от таван от жилищна кооперация, се „отцепва района“, за да се гарантира безопасността на съседите.

Изнасяне на боклуци от таван София

ХАМАЛ БГ предлага разнообразие от услуги, които могат да ви бъдат от голяма полза в подобен тип ситуации. Ние ще се ангажираме с тяхното безпроблемно изпълнение и ще ви дадем гаранции, че всичко ще премине по възможно най-гладък начин. Осигуряваме необходимите средства за изхвърляне на стари мебели и битови отпадъци от всякакви места. Можем да се заемем с комплексната задача или да се погрижим само за утилизирането на боклуците.

За въпроси или допълнителна информация винаги може да позвъните на телефон 0888 575 888. На този телефон ще ви бъде обяснено в детайли за услугите, които предлагаме и за начина, по който може да се възползвате от тях. В случай, че има нещо неясно относно услугите, които са описани в сайта или конкретно в тази статия, не се колебайте да ни позвъните.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *