Изхвърляне на битови отпадъци и стари мебели

Фирма за изхвърляне на битови отпадъци и стари мебели

Имате купчина стари мебели и други ненужни вещи за изхвърляне? Попаднали сте на правилното място, ако търсите помощ. Ние от ХАМАЛ БГ можем да ви предложим експресните си хамалски и транспортни услуги за тяхното изнасяне и извозване до сметище. Винаги е по-лесно да оставите тази работа в ръцете на някой друг, отколкото да се „мъчите като грешен дявол“ сред купчината от боклуци, която е заринала таван, мазето или гаража ви.

Хамали за изхвърляне на битови отпадъци и мебели

Ако все още сте в етап – „Да наема ли хамали или да си спестя този разход“, то нека ви споделим няколко „истини“ за хамалските услуги, които всички знаем, но незнайно защо премълчаваме. На първо място искаме да отбележим, че работата на хамалите, е една от най-тежките в света. Може и да не е толкова сложна като действия, но повярвайте ни, че се изразходват страшно много физически и дори психически усилия. Особено, когато става дума за почистване и изхвърляне на битови отпадъци и стари мебели от къщи. Тогава работата може да протече с дни от ранни зори до късни доби и в никакъв случай не преувеличаваме. Може би хората, които са наследявали стари жилища от покойни роднини-вещомани ще ни разберат за какво говорим или пък тези, които са закупили захабени имоти, неподдържани с години. В тези случаи става дума за основни почиствания, които включват не само изнасянето на боклуците, но и рязане на храсти, дървета. Тук в употреба влиза и тежкотоварната техника, без която няма как да бъдат изнесени или извозени отпадъците.

От написаното вероятно се досещате, че времето и сложността на работата, се определя от количеството на отпадъците. Това е напълно вярно, но малко неточно. Времето и усилията, които ще бъдат изразходени се определят не само от количеството на боклуците, но и от техния вид, местоположение, разстояние до сметището и инструментите, които се използват. Много по-лесно и бързо е да пренесете и натоварите едно „пале“ пълно с боклуци с мотокар, отколкото няколко души да пренесат същото количество отпадъци в чували.

Хамали за изхвърляне на битови отпадъци и мебели в София

Тук е моментът да споменем, че битовите отпадъци се категоризират и изхвърлят по различен начин, в зависимост от своя вид. Например при рециклирането и унищожаването на електроуредите и мебелите има известни разлики, които са породени от техния вид. Поради тази причина може да ви се наложи да ги предадете на различни сметища за тяхното депониране. Разбира се, има и такива бунища, които се занимават с утилизирането и на двата вида боклуци, но преди да правите каквото и да било в тази насока, е желателно да се информирате по въпроса, за да не останете неприятно изненадани.

Изхвърлянето на битови отпадъци, мебели и всякакви други видове вещи, е работа, която не бива да се подценява. Да, не е сложна и не се изисква някакво специално образование или познания, но трябва да сте достатъчно сръчен, отговорен и физически здрав човек, за да се заемете с нея. Използването на подходящ транспорт, се подразбира, както и достатъчно на брой помощници.

Сами преценете дали бихте могли да се справите с тази отговорна задача. Каквото и да решите, ХАМАЛ БГ е на ваше разположение и може да ви помогне не само при изхвърляне на стари вещи, но и за преместване на покъщнина и всякакви други видове хамалски и транспортни услуги.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *