Изхвърляне на боклуци от мазе

Почистване и изхвърляне на боклуци от мазе или таван

ХАМАЛ БГ предлага професионално почистване с изхвърляне на боклуци от мазе или жилище в София и региона. Този тип хамалска дейност изисква експедитивност, отговорно и професионално отношение. В противен случай ще бъде загубено излишно време, усилия и нерви. Те могат да бъдат спестени, ако се изготви рационален план, който да бъде съобразен спрямо условията на работа и останалите фактори, които по един или друг начин оказват влияние върху задачата.

Изхвърляне на боклуци от мазе

Изхвърлянето на боклуците от жилище или в случая – мазе, може да протече по няколко различни начина. Те зависят най-вече от количеството и вида на отпадъците. Спрямо тях е преценява какви действия ще бъдат предприети за изхвърлянето им и ще бъде направено необходимото, за да бъде оптимизирано до секунда времето за работа!

Хамалската дейност при изхвърляне на боклуците се изразява в подготовката и изнасянето им. Подготовката е това да бъдат подготвени отпадъците за изхвърляне. Това може да включва демонтаж; опаковане или обработване на боклуците по специализиран начин. Демонтажът е наложителен в случаите, когато става дума за изхвърляне на стари вещи от типа на секция; гардероб; спалня или други подобни мебели с „извънгабаритни“ размери. Опаковането на отпадъците се извършва, когато става дума за по-дребни боклуци, които се поставят в чували или кашони, за да се улесни изнасянето им. Специализираната обработка пък се отнася за специфични отпадъци и най-вече строителни такива, с които трябва да се работи по строго определен начин, който да гарантира безопасността на околната среда и човека, който ги изхвърля.

Може би не знаете, но помещението, в което се намират отпадъците също оказва влияние върху работния процес. Например, има разлика между изхвърляне на боклуци от мазе и изхвърляне на отпадъци от таван има съществена разлика. Тя се забелязва в начина, по който се изнасят и извозват въпросните вещи. При мазето изнасянето може да бъде сериозно затруднено от тесните пространства, докато при изнасянето на боклуците от таван затрудненията са свързани основно със свалянето им. Допълнителни затруднения може да възникнат, ако въпросните отпадъци се изнасят от жилищни кооперации. Тогава се взимат предвид допълнителни фактори – съседи; възможности за изнасяне на отпадъци (с асансьор или без); достъп до кооперацията и т.н.

Изхвърляне на боклуци от мазе София

Извозването до голяма степен е еднотипно. Товаро-разтоварния процес също. Желателно е да се използва подходящ превоз, който да удовлетвори нуждите на работещите. Масово се използват микробуси, но при почистването на по-големи обекти от боклуци, като например стари складове; запустели жилища и гаражи, ако е възможно се използват камиони с по-голям капацитет!

ХАМАЛ БГ извършва всекидневни и експедитивни почистване на мазета, тавани и гаражи от боклуци. Изпращаме мобилни екипи на място, които да се погрижат за безопасното утилизиране на отпадъците. Извозваме до собствено сметище, което се намира в Долни Богров! Позвънете ни – 0888 575 888!

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *