Изхвърляне на легла и матраци

Изнасяне на стари легла и столове 0888 575 888

Изхвърляне на леглоПисна ли Ви да се събуждате по няколко пъти през нощта, да не успявате да се наспите и отпочинете. Неспокойният сън може да се дължи на много неща, но в повечето случаи, основния виновник за това, е остарялото Ви и вече неудобно легло. При положение, че леглата и столовете в дома Ви са толкова стари, че не помните кога сте ги закупували и дали не са Ви наследство от прадядо Ви, то не се учудвайте, че не може да се наспите като хората.

Освен да нарушат комфорта Ви, старите и нефункционални мебели биха могли да окажат сериозно влияние и върху здравето Ви. Например, старите и неудобни легла, които използвате години наред могат да се окажат основна причина за образуване на шипове. Може би и Вие сте от хората, които всяка сутрин се събуждат със силно главоболие, което в никакъв случай не се дължи на тежка вечер с приятели в някое заведение. Освен това, старите мебели, като гардероба например биха могли да се окажат перфектно убежище за редица гадинки – мишки, насекоми и всякакви други вредители, които нямат място в дома Ви.

Както видяхте вече, реална полза от старите Ви мебели няма, за това трябва да вземете мерки и да направите нещо по въпроса. Крайно време, е да се заемете с тяхното изхвърляне и закупуване на ново обзавеждане. Разбира се, ако нямате необходимите средства, за да си закупите чисто ново обзавеждане, то не се отчайвате, ако търсите достатъчно бихте могли да си намерите много запазени мебели втора употреба, за които никой не би предположил, че са използвани някога.

За изхвърлянето на старите Ви мебели биха могли да се погрижат колегите от HAMAL BG, които в зависимост от състоянието, в което се намира обзавеждането Ви, могат да Ви отърват от тях напълно безплатно. Ако, обаче старите Ви мебели не стават за нищо, то ще трябва да заплатите минимална сума, която да покрие транспортните разходи на фирмата.

Категория: Почистване, Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *