Изхвърляне на стара покъщнина

Хамалска фирма за изхвърляне на стара покъщнина

Почистването на стара къща от вехтории съвсем не е работа, която може да бъде свършена „по междудругото“. Тя изисква сериозни усилия и време. Няма как да изхвърлите всички боклуци в рамките на ден с некоординирани действия или липса дори на елементарна организация. Ако все още се колебаете дали се ангажирате сами с тази работа или да наемете хамалска фирма за изхвърляне на покъщнина, то позволете да ви представим „най-общо“ как стоят нещата.

Изхвърляне на стара покъщнина

Боклуци

Ще се изумите какво количество боклуци може да бъде изнесено от една стара къща. От практиката ви споделяме, че сме имали случаи, в които от малка едноетажна къща с двор сме изхвърляли 10 камиона с най-различни отпадъци – вехтории, електроуреди, строителни материали, боклуци, храсти, дървета и каквото друго се сетите. Благодарение на солидната организация, която бяхме създали успяхме да изхвърлим всичко в рамките на един ден. На този въпрос обаче, ще обърнем внимание след малко. Искаме да отбележим още, че боклуците, се разделят на няколко категории, спрямо вида си. В големите градове няма как да изхвърлите всичко на едно място. Няма да ви бъде даден достъп до сметището или ще бъдете глобени солено. Така че, го имайте предвид, когато изнасяте боклуците от къщата или ги групирате в чували.

Време

Честно казано не можем да се наемем с конкретни срокове. Всяка една ситуация е строго субективна и без да сме извършили предварителен оглед, няма как да се ангажираме с каквито и да било срокове. Все пак в рамките на нормалното може да се приеме от няколко часа до 1-2 дни. Както споменахме обаче, много зависи от ситуацията, организацията и желанието ви за работа. При някои хора едно обикновено преместване на няколко мебели отнема седмици. Така че, единствено от вас зависи колко време ще ви отнеме изхвърлянето на ненужната покъщнина. Бихме искали да ви дадем един съвет от гледна точка на професионалисти, които си изкарват хляба с подобен тип дейности от години – постарайте се да оптимизирате времето си максимално. НЕ изразходвайте дори секунда време в ненужни действия, приказки или замотавания.

Транспорт

Сами разбирате, че с леката кола няма как да извършите подобни превози. Дори да става дума за една обикновена холна гарнитура включваща диван и фотьойли в себе си. На теория бихте могли, но реално погледнато ще си загубите времето и ще изразходвате излишни усилия. За такива „операции“, се използва целесъобразни транспортни средства – микробус или дори камион. Нашият съвет, е, ако не разполагате с подходящ превоз – обърнете се за помощ към някоя фирма и не си губете времето повече.

Организация

Зад експедитивното изхвърляне на стара покъщнина и всякакъв друг вид хамалски дейности стои стабилната организация, която създават фирмите предлагащи подобен тип услуги. На пръв поглед може да ви се стори елементарно да намерите превоз, няколко човека и свободно време, но повярвайте ни – НЕ е така. Поради една или друга причина може да не успеете да постигнете желаната стиковка. Например превозното средство, което сте уредили да се повреди или пък собственикът му да се отметне в последния момент. Няма смисъл да споменавам всички възможни събития, които биха могли да провалят намеренията ви.

Изхвърляне на стара покъщнина цени

Единствено с наемането на фирма за хамалски услуги за изхвърляне на стара покъщнина може да сте напълно сигурни, че работата ще бъде свършена в уговореното време!

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *