Изхвърляне на стари мебели от апартаменти и къщи

Изхвърляне на мебели от апартаменти и къщи в София – 0888 575 888

Изхвърляне на мебелиОт известно време се улавяте, че сте станал като Плюшкин. Събирате всякакви стари мебели и ги трупате у дома и на вилата. Но рано или късно трябва да се пристъпи към изхвърляне на старите мебели, защото за съжаление помещенията нямат желание да се разтягат. А, за да си спестите време и нерви е най-удачно да се свържете с  фирма, която извършва професионално изхвърляне на стари мебели от апартаменти, къщи и др.

Звъннете на ХАМАЛ.БГ. Това е фирма, доказала се на пазара за превоз на мебели, транспортни услуги, почистване на тавани, мазета и дворове. На вашите стари мебели, без значение къде се намират, ще бъде направен демонтаж. След, което опитни хамали ще ги изнесат от помещението, което разбира се ще бъде направено по всички правила. Не се притеснявайте, ако живеете на последния етаж. Специалистите, ще съдействат и ще дадат всичко на което са способни, дори ако трябва да се качват и слизат многократно по стълбите. След, като всичко е изнесено екипът ще почисти помещенията от боклуците, останали от преместване на мебели и демонтаж, даже и асансьорът ще бъде като нов.

Следващата процедура е товарене в камион и извозване на старите мебели до специално сметище за стари мебели или до място, където вие желаете да бъде доставено обзавеждането. Разбира се при натоварването се има предвид, че първо се поставят най-тежките мебели, като отгоре се слагат останалите. Багажът старателно се подрежда в камиона, като по този начин със сигурност ще се избегнат инциденти по пътя. С помощта на ХАМАЛ.БГ ще получите комплексна услуга с високо качество и цена достъпна за всеки джоб.

Изхвърляне на стари мебели от апартаменти и къщи
Оценете статията
Категория: Почистване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *