Изхвърляне на строителни отпадъци

Извозване на строителни отпадъци 0888 575 888

Почистване и извозване на строителни отпадъци и боклуци

Почистване и извозване на строителни отпадъци и боклуци

Без значение от това дали ремонтирате кухнята, банята или цялото жилище, то строителните отпадъци, които ще се образуват след приключването на ремонта в никакъв случай няма да бъдат малко. И това, е още едно нещо, за което ще трябва да се погрижите. В момента може да Ви се струва просто и незначително, но когато се захванете с почистването и изхвърлянето на строителните отпадъци, то ще осъзнаете колко много сте грешили в крайна сметка.

Изхвърлянето на строителни отпадъци изисква доста усилия. Да приемем, че сте решили да смените старите си плочки с нови. Свалянето на стария фаянс пък може да се извърши само по един начин – чрез къртене. При този процес, плочките биват разбити на доста дребни парченца, които може би сега Ви изглеждат доста леки, но когато се почистят и сортират в чувалите, то бързо ще промените мнението си. Обикновено един чувал, пълен със строителни отпадъци не тежи по-малко от 10-20 кг, а когато се прави мащабен ремонт обикновено бройката на чувалите не пада по 25-30. Сега си представете всичките, че трябва да пренесете по безкрайните стълбища, натоварите и разтоварите на специализираното сметище за депониране(по закон, е забранено да се изхвърлят строителните отпадъци в кофите за битова смет, провинилите понасят сериозни глоби) цялата тази тежест.

Вместо, обаче да се потите и да не можете да ходите 1-2 седмици, след приключване на работа, то нашия съвет, е да се обърнете към някоя фирма да се погрижи за изхвърлянето на строителните отпадъци вместо Вас. Може би ще се учудите, но много фирми предлагащи хамалски услуги биха се заели с тази задача. С тяхното наемане ще си спестите не само усилията и времето, което ще загубите, но и няма да се занимавате с организирането и превозването на строителните отпадъци, което също отнема доста време и усилия. Така, че, когато правите домашен ремонт, трябва да потърсите не само опитни майстори, които да Ви наредят плочките в жилището, но и обикновени хамали, които да Ви помогнат с разчистването на дома Ви след приключването на ремонтните дейности.

Категория: Почистване, Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *