Изхвърляне на стари вещи от апартамент

Изхвърляне на стари вещи от апартамент с ХАМАЛ БГ

Закъснели сте с пролетното почистване или просто сте решили да внесете ред в жилището си и имате нужда от професионална помощ – ХАМАЛ БГ е на среща! Ние предлагаме евтино и качествено почистване на боклуци от жилища в София и региона. Изхвърляме абсолютно всякакви видове вещи. Осигуряваме транспорт и вещи лица, които да се погрижат за хамалската дейност. В някои случаи дори предлагаме безплатно услугите си, но при строго определени условия, за които може да научите на телефон 0888 575 888.

Изхвърляне на стари мебели

Защо да наемете ХАМАЛ БГ за изхвърляне на стари вещи и мебели от апартамент?

ХАМАЛ БГ е сред водещите фирми в отрасъла на хамалската и транспортната дейност. Ние разполагаме със собствена материала база и сметище, което ни позволява да предлагаме БЕЗПЛАТНО изхвърляне на стари мебели, електроуреди и друг подобен тип покъщнина. Освен това имаме и разнообразие от транспортни средства, с които можем да извозим всякакви видове отпадъци – мебели, строителни, едрогабаритни, малки и т.н.

С наемането на хамалска фирма ще си спестите не само усилия и време, но и много нерви. Не ви съветваме да действате хаотично и неорганизирано. Някои хора се заблуждават, че могат да свършат цялата работа „изведнъж“ или от типа на „Лежа си на дивана, чудя се какво да правя…Що пък да не изхвърля някои боклуци“. И хоп…работата е свършена. Да, ама не! Първо за изнасянето на някои вещи ще ви бъде нужна помощ. Второ, трябва да разполагате с подходящ превоз и трето – достатъчно свободно време.

Навярно отстрани хамалската работа може да ви се струва лека и „неангажираща“, но това не е така. Тя крие много рискове и може да ви изиграе лоша шега, ако не сте достатъчно добре подготвени за нея!

Какво представлява самото „изхвърляне“ или „почистване“ на апартамент от стари мебели

Най-образно казано, то нещата могат да се случат по следния начин, но преди да навлезем в подробности искаме ДЕБЕЛО да подчертаем, че почистването на жилище от боклуци не винаги протича по „шаблон“ и предвид форсмажорни обстоятелства, да протече по различен начин!

В зависимост от типа мебели, количество и местоположение на жилището, работата ще отнеме Х време и Х усилия. Ако предположим, че искате да изхвърлите стара холна гарнитура, секция и няколко по-малки вещи, то работата би отнела около 1 до 3 часа, в зависимост от състоянието на вещите (дали е необходим демонтаж; от къде се изнасят и т.н.). Тези на пръв поглед маловажни подробности могат да преобърнат цялата работа!

Изхвърляне на стари мебели в София

След като бъдат подготвени за изнасяне и бъдат натоварени на превозното средство, битовите отпадъци се извозват до специализираното сметище за депониране в квартал Враждебна, където се утилизират  според Европейските изисквания за регламентирано рециклиране на боклуците.

ХАМАЛ БГ предлага частично и комплексно изхвърляне на стари мебели. Изхвърляме цели купчини от боклуци, но и единични вещи. Така че, не се притеснявайте да ни потърсите дори, ако искате да изхвърлите старото си канапе от вкъщи. Ние ще се отзовем!

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *