Изхвърляне на стари мебели и боклуци

Изхвърляне на стари мебели и боклуци в София

ХАМАЛ БГ предлага евтино и дори безплатно изхвърляне на стари мебели и боклуци от жилища в София и региона. Нашата фирма има собствено сметище за тяхното депониране. Разполагаме с опитни работници, транспортни средства и необходимата техника за обработването им. Винаги може да ни се доверите. Бъдете един от стотиците ни доволни клиенти, които са се възползвали от нашите хамалски и транспортни услуги през годините, а ние ви гарантираме, че няма да останете разочаровани. Напротив! Дори ще ни препоръчате на ваши приятели, роднини, познати и колеги!

Почистването на жилища от ненужни вещи само по себе си е трудоемка работа. НЕслучайно спада към хамалските дейности. Не се заблуждавайте, че ще ви бъде леко. Това няма да е така и по-добре да знаете от сега и да сте наясно с това, което ви очаква, вместо впоследствие да се чудите как се озовахте в подобна ситуация. Нашият съвет, който ви го даваме не от позицията на фирма, която си изкарва хляба с тази дейност, а като обикновени хора, които знаят колко време, усилия и нерви отнема това, е да потърсите професионална помощ! Не лишавайте близките си от внимание и не отменяйте важни ангажименти, поради работа, която може да бъде свършена от други хора…и то напълно безплатно!

Изхвърляне на стари мебели и боклуци

БЕЗПЛАТНО ИЗХВЪРЛЯНЕ НА БИТОВИ ОТПАДЪЦИ

Първо е хубаво да дефинираме понятието „битови отпадъци“. В тази графа спадат всички видове мебели, електроуреди и други подобни вещи. Общо взето всякакъв вид покъщнина, без отпадъци от типа на храна, опаковки и т.н. Все пак ние сме фирма за хамалски и транспортни услуги, а не сметопочистващо предприятия.

Трябва да посочим, че безплатното изхвърляне на битови отпадъци се осъществява по строго определени критерий, за които може да научите повече на телефон 0888 575 888. Има определени изисквания, които трябва да покриете. Не става дума за икономически критерий, личностни качества или социално положение в обществото. Взима се предвид вида на отпадъците; тяхното количество и местоположение. На базата на тази информация, ХАМАЛ БГ може да ви предложи безплатното им изхвърляне. Предлагаме и изхвърляне на единични мебели – диван; секция; шкафове и други подобни за без пари!

Изхвърляне на други видове отпадъци

Освен мебели и покъщнина, ХАМАЛ БГ изхвърля и всякакви други видове отпадъци – строителни; храсти; стари дървета и т.н. Извършваме почистване на дворове и градини и гореспоменатите отпадъци. Общо взето – няма отпадъци, които не можем да изхвърлим. за повече информация обаче, ви съветваме да позвъните на посочения телефон за връзка. На него ще може да зададете всичките си въпроси и да получите адекватна информация за това, което ви вълнува и касае пряко!

ХАМАЛ БГ предлага услугите си при премествания и извозване на стоки и други подобни товари. Ние можем да ви бъдем полезни в почти всеки аспект от живота. Нямате транспорт, време или желание да се захванете с някоя подобна дейност – обадете ни се!

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *