Изхвърляне на старо обзавеждане от къща

Изхвърляне на старо обзавеждане от къща или друго жилище

ХАМАЛ БГ извършва основно почистване на къщи с изхвърляне на старо обзавеждане в София и региона. В зависимост от обема на работа, тя може да ви излезе напълно безплатно или на доста атрактивна цена. Изхвърлянето на стари мебели, вещи, предмети, електроуреди и като цяло на битови отпадъци не е задача, която може да си позволите да подцените. Неслучайно спада сред услугите предлагани от почти всяка хамалска фирма. Изисква сериозни усилия, време и нерви. Особено, когато става дума за изхвърляне на боклуци от цяла къща!

При почистването на къща от боклуци, се взема предвид първо количеството на отпадъците и техния вид. На базата на тази информация, се предприемат конкретни действия. Хипотетично, ако разгледаме как протича едно изхвърляне на старо обзавеждане и други битови отпадъци, можем да посочим, че работата ще отнеме няколко часа или дори ден. Самата услуга наречена изхвърляне на мебели или обзавеждане, представлява комбинирани дейности, които по принцип могат да се извършват отделно – демонтаж, изнасяне и извозване. Това са трите основни аспекта във всяко едно начинание от подобен тип. Без тях няма как да бъде свършена работата.

Изхвърляне на старо обзавеждане от къща

Демонтаж

Обемистите и многосъставните вещи, се нуждаят от демонтаж. Те трудно могат да бъдат изнесени в цял вид и още по-трудно могат да бъдат извозени в такъв. Поради тази причина, се налага тяхното разглобяване. То в никакъв случай не е леко. Дори, когато става дума за вещи, които ще се изхвърлят, нещата могат да се „закучат“ и да бъдат създадени предпоставки за допълнително забавяне. Какво имаме предвид? Например, ако ще се изхвърля стара секция или гардероб, който не е поддържан с времето и неговите съставни части – болтове, гайки и т.н., са клеясали, то въобще не подозирате пред какво сте изправени. Само отвиването на едно от тях може да ви коства неочаквани усилия и време. При такава ситуация ХАМАЛ БГ използва специализирана техника и инструменти, с които да улесни и ускори максимално процеса на разглобяване!

Изнасяне и натоварване

ЗА съжаление някои видове отпадъци не подлежат или просто няма смисъл да се губи време за тяхното разглобяване. От битовите такива са диван, хладилник, печка и други подобни вещи. Тях ще ви бъде много по-лесно да ги изнесете с някого, отколкото да се опитвате да ги разглобите из основи. При самото изнасяне може да срещнете известни затруднения. Например, ако коридорите и вратите на жилището ви са прекалено тесни, то трябва да помислите как ще преминат от там. Нашите хамали имат необходимия опит, за да изберат най-доброто решение във всяка подобна ситуация.

Колкото до натоварването, то най-важното нещо, на което се обръща внимание в случая е да бъде използвана максимално каросерията на превоза. Не трябва да има празни пространства, но и не бива да се препълва над разрешената и посочената товаропоносимост за въпросното превозно средство.

Изхвърляне на старо обзавеждане от къща

Извозване

НА пръв поглед в самото извозване няма нищо сложно, но всеки един опитен шофьор знае, че това не е така. Основната цел е да се осъществят най-малко курсове до сметището, за да се оптимизират разходите.

Така че, ако имате нужда от професионални хамалски и транспортни услуги в София и региона, когато става дума за почистване на жилище от битови отпадъци – винаги може да разчитате на ХАМАЛ БГ.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *