Какво да правим със старите си дрехи

Какво да правим със старите си дрехи

Какво да правим със старите си дрехиАко и Вие сте един от хората, които са складирали няколко чувала с детски, дамски и мъжки дрехи на тавана си и „сърце не Ви дава“ току-така да ги изхвърлите на сметището, то предполагам, че сте мисли вече над това какво да правите с тях.

Безспорно най-добрия вариант е да ги подарите на хора в нужда, а повярвайте ми такива има много – някой съсед, близък, роднина, приятел, познат, дом за сираци или дори непознат. Убеден съм, че ако се захванете малко по-сериозно ще намерите на кой да подарите старите си дрехи. Ако ли не може да ги пуснете обява в интернет, че ги подарявате и съм убеден, че много скоро ще се свържат хора с Вас, които имат реален интерес към ненужните Ви дрехи.

В случай, че дрехите Ви не стават за нищо – проядени са от молци, изхабени са от носене или поради друга причина, то не Ви остава друг вариант, освен да ги изхвърлите. Умолявам Ви обаче, не ги захвърляйте до кофите за боклук. Така няма да решите проблема си. В 90/100 от случаите се случва следното с тях – минава някой клошар, избира си каквото му хареса, а останалите дрехи са разхвърляни около контейнерите и няма кой да ги събере.

Затова Ви препоръчвам да ги изхвърлите до близкото сметище за рециклиране, където част от тях може да бъдат преработени и използвани за направата на нови или ще бъдат унищожени по такъв начин, че да не замърсят околната среда. В случай, че нямате време да се заемете с тази работа, но въпреки това имате желанието да се отървете от тях – позвънете на телефон 0888 575 888  и потърсете фирма HAMAL BG, която предлага изхвърляне на стари дрехи от жилище в София и региона.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *