Къде се изхвърлят стари мебели

Изхвърляне на стари мебелиМного хора си задават този въпрос, тъй като никъде не намират информация по темата. Дори в интернет, където буквално можеш да намериш всичко, което търсиш, информацията по този въпрос, е оскъдна, да не кажа никаква. Именно поради тази причина реших в днешния материал да обърнем по-сериозно внимание на този въпрос и да навлезем по-дълбоко в материята от обичайното.

Надявам се, че след като прочетете статията до нейния край, във Вас да ме остане дори капчица съмнение, относно това къде трябва да изхвърлите старите си мебели. Дори тогава, обаче не се срамувайте да питате, а ни задайте своя въпрос. Ние Ви обещаваме, че веднага щом отворим съобщението Ви, ще отговорим по възможно най-бързия и изчерпателен начин. Ако пък не Ви се чака, винаги може да позвъните на телефон 0888 575 888 и да получите нужната информация.

Сега да се върнем на въпроса. Старите мебели и електроуреди трябва да се изхвърлят на специализираното за целта сметище, където ще бъдат рециклирани. Това се прави, с цел да бъдат отделени всички вредни за околната среда и човека елементи, които трудно биха се разложили в природата при нормални условия. Именно поради тази причина, наскоро беше приет закон за разделното събиране на отпадъци, който изрично забранява изхвърлянето на мебели, електроуреди, строителни и други подобни отпадъци в контейнерите за битова смет. Провинилите се наказват със солени актове и глоби.

Ако поради една или друга причина не бихте могли да се погрижите сами за изхвърлянето на старите мебели, то не берете грижа. Възможно, е старите Ви мебели да бъдат изхвърлени напълно безплатно или евтино. Стига да бъдат в достатъчно добро състояние и да се намират в София или региона, то ако позвъните на телефон 0888 575 888, изхвърлянето на старите Ви мебели би могло да излезе напълно безплатно. В случай, обаче, че мебелите, от които искате да се отървете не става за нищо, освен за боклука, то тяхното изхвърляне ще Ви струва определена сума пари, която, обаче в никакъв случай няма да бъде толкова висока, колкото си мислите.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *