Почистване на двор от боклуци

Фирма за почистване на двор от боклуци

За професионално почистване на дворове използваме различни инструменти и превозни средства. Предлагаме почистване на дворове в София и на 50 километра от София. Разполагаме с големи камиони за извозванена на отпадъци от бараки, храсти, клони и други строителни и органични отпадъци. Ако разполагате с двор пълен с боклуци и обрасъл с обилна растителност, но нямате необходимото време или възможност, за да се заемете с неговото почистване, то единствения вариант, който имате е да се обърнете към фирма за почистване.

Цените за почистване на двор варират спрямо обема работа.

Почистване на двор от храсти, трева и малки дървета от 1,00 до 3,00 лева за квадратен метър. В стойността на квадрат влиза, рязане, събиране, товарене и извозване до депо.

Събаряне на стари бараки и други леки постройки от 10 до 30 лева за кубичен метър. Тук също включваме в цената събаряне, товарене и извозване до депо.

Почистване на двор от боклуци в София и около София

Няма какво да се лъжем – работата, около почистването на един занемерен двор и връщането му в „перфектно състояние“ е много и ще отнеме известно време. Колко обаче, никой не може да се каже със сигурност, докато не се запознае с неговото състояние. Разбира се, ако времето Ви притиска твърде много вероятно би могло да се ускори процеса около почистването, но това ще увеличи значително цената, която ще трябва да заплатите.

Почистване на къща с двор около София

За почистване на двор от боклуци, храсти и стари дървета ще имате нужда от няколко помощника, професионална техника и подходящи превозни средства. Във връзка със старите дървета и храсти има една много важна подробност, която трябва да знаете, преди да се захванете с тяхното премахване. Има голяма вероятност някои от тях да бъдат защитени от закона и тяхното изсичане да бъде невъзможно, без разрешение от общината и местния еколог. Ако решите да действате на своя глава и отсечете някои защитен вид растение, е възможно да понесете сериозни санкции и глоби.

Въпреки че се намират във Ваше владение, според закона нямате право да ги изсичате до корен, ако са в здрав и непокътнат вид. Така че, по-добре изискайте протокол от общината, който да Ви гарантира черно на бяло, че няма за какво да се притеснявате, отколкото вбъдеще да си имате неприятни разправии със законодателната власт на България.

Дворно място за градина в София

Другото нещо, което трябва да вземете предвид е сортирането на боклуците. Не може всички отпадъци да ги изхвърляте на едно място. Когато почиствате двора е желателно да отделяте металните, пластмасовите и строителните отпадъци един от друг. След което да ги извозите до специализираните места за депониране, където да бъдат рециклирани и унищожени по такъв начин, че да бъде предпазена природата и околната среда от тяхното неблагоприятно влияние.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *