Почистване на жилище от вещомания

Почистване на жилище от вещомания

Вероятно сте чували за т.нар. „вещомани” и дори сте виждали как изглеждат техните жилища. Това са хора, които цял живот или поне през по-голямата си част от него събират всякакви видове вещи – от стари мебели до пластмасови бутилки и вестници. Със сигурност няма да е преувеличено, ако кажем, че това е болестно състояние. Обикновено в него изпадат самотните възрастни пенсионери, които в зенита на живота си започват да събират всичко, което им попадне, без никаква причина. Психолозите споделят, че по този начин, се опитват да компенсират липсата на внимание, контакти и нормални човешки взаимоотношения с други хора.

Почистване на жилище от вещомания

Ние няма да разглеждаме „вещоманията” в детайли, тъй като не сме достатъчно компетентни, за да го направим. Затова ще насочим темата към това, в което сме най-добри – хамалските и транспортни услуги. ХАМАЛ БГ предлага почистване на жилище от вещомания на територията на град София и региона. Ако сте наследили къща или апартамент, който е бил на ваш покоен роднина страдал от т.нар. „вещомания” или е бил откровен „вехтошар” и това, което сте „заварили” в жилището ви е изправило на нокти, то позвънете на телефон 0888 575 888 и ние на момента ще разрешим проблема ви.

Почистването на цяло жилище от битови отпадъци е наистина тежка задача, която на „нормалният човек” би могла да му отнеме цяла седмица и то при положение, че работи неуморно от сутрин до вечер. Това е така, защото с някои вещи бихте могли да срещнете истински затруднения, докато успеете да ги изнесете от жилището. Да вземем например гардеробът или секцията. Без значение от тяхната възраст, изнасянето им хич не е лесна задача. Първо трябва да се разглобят, след което да се изнесат и натоварят на превозното средство, с което ще бъдат транспортирани до сметището, а ако решите да ги запазите с цел повторната им употреба, то работата става още по-сложна. Тогава ще трябва да се извърши внимателен демонтаж, да се опаковат вещите и дори може да се наложи да се извозят на няколко курса или с няколко превозни средства.

В зависимост от степента на „вещомания”, в която се намира жилището, е възможно работата да отнеме няколко часа или един-два дни. Възможно е да извършим и експресно почистване с по-голям брой хора, но тогава и цената на услугата ще бъде по-различна. Няма как обаче, да ви дадем точни срокове, без да извършим предварителен оглед на обекта, който ще разчистваме. Едва след като наш представител посети на място жилището, ще можем да ви направим оферта.

Почистване на жилище от вещомания в София с хамали

Ако не смятате да използвате старите мебели, които се намират в жилището, ние от ИЗВОЗВА БГ бихме могли да ви направим значителна отстъпка в цената за почистването му, ако вещите са в достатъчно добро състояние и ни ги отстъпите безвъзмездно. Тогава дори има вариант, при който изхвърлянето на битовите отпадъци да ви излезе без пари! За повече информация по този въпрос обаче, ще трябва да се свържете с нас на 0898 91 81 81, където да обсъдим в детайли всичко около евентуалното ни сътрудничество.

Така че, ако имате нужда от помощ за изхвърляне на стари мебели, преместване на покъщнина или друга подобна хамалска дейност в София и региона – ХАМАЛ БГ винаги е на вашите услуги!

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *