Почистване на мазета и тавани в София

Фирма за почистване на мазета и тавани в София

ХАМАЛ БГ извършва почистване на мазета и тавани в София и региона. За нашите хамали няма боклуци, които да не могат да бъдат изхвърлени. Разполагаме с необходимите ресурси, за да ви гарантираме бързо и безпроблемно изнасяне и извозване на боклуците от въпросните помещения до сметище. Работим на територията на град София и региона. Изпращаме екипи на място. Изхвърляме всякакви видове отпадъци – мебели, електроуреди, дрехи, посуда и друга покъщнина. Освен това може да ни потърсите и за изхвърлянето на строителни отпадъци след ремонт. За повече информация относно услугите и офертите, които предлагаме ни позвънете на телефон 0888 575 888.

Почистване на мазета и тавани в София

Ако никога до този момент не сте се възползвали от услугите на фирма за почистване, то предполагаме, че имате някои въпроси, на които искате да намерите отговор, но в Гугъл не откривате нищо свързано с тях. Поради тази причина в следващите няколко реда ще обърнем внимание на най-често задаваните въпроси, които получаваме от нашите клиенти – по телефона или мейла.

Как се процедира при почистване на мазета и тавани

Ние процедираме по един и същи начин, когато става дума за изхвърляне на боклуци от въпросните помещения. След като ни се обадят по телефона, уточняваме детайлите с клиента – място, количество, срок и т.н. Понякога изпращаме човек на оглед, който да добие реална представа за ситуацията, която ни позволява да отправим конкретна и индивидуална оферта. След което в уречения ден и час се извършва самото почистване.

Колко ще ми струва това

В зависимост от количеството на отпадъците, работата и местоположението, на което се намират, се изготвя оферта. Дебело подчертаваме, че крайната цена няма да се промени при никакви обстоятелства, освен, ако клиента не пожелае да бъде извършено допълнително почистване на други отпадъци, които не се намират в мазето или тавана. Цените са посочени в сайта, но понякога се стига до индивидуални оферти и дори безплатно изхвърляне на боклуците!

Колко време отнема

За съжаление не можем да се ангажираме с конкретни срокове за изпълнение, без да сме се запознали предварително с обстановката, в която трябва да работим. Почистването може да отнеме от 1-2 до няколко часа или няколко дни. Разбира се, ако времето ви притиска можем да организираме експедитивно почистване с двойно по-голяма група хамали и превозни средства, което да ни позволи да изхвърлим всичките боклуци в рамките на няколко часа, вместо няколко дни. Разбира се, тази „екстра“, ще ви струва по-скъпо. Все пак, ако говорим за обикновено мазе или таван, което не е препълнено с боклуци, то бъдете сигурни, че работата ще бъде приключена в рамките на няколко часа. Конкретни срокове даваме, след извършване на предварителен оглед.

Почистване на мазета и тавани в София цени

Може ли да наема само транспорт

Разбира се, че да. Нашата фирма предлага превоз под наем. Ако смятате, че разполагате с време и физически възможности да се справите сами с разчистването на боклуците от тези помещения – заповядайте. Ние ще се погрижим за тяхното извозване, а на вас остава задачата да ги изнесете и натоварите.

Възможно ли е комбинирано почистване

Да. Предлагаме почистване на тавани, мазета, гаражи, къщи, дворове и всякакви места от боклуци. При комбинираното почистване цената, ще бъде по-ниска, а в някои случаи дори безплатна!  За повече информация се обадете на телефона посочен в сайта.

Почистване на мазета и тавани в София
Оценете статията
Категория: Почистване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *