Почистване на мазета и тавани в София

Изхвърляне на вещи и почистване на мазета и тавани

Имате мазе или таванско помещение, но не ги използвате, защото трябва първо да почистите помещенията и тогава да ги използвате както прецените. Обяснимо е защо все отлагате това почистване. Вече има достатъчно фирми на пазара, които бързо и акуратно могат да се справят с тази задача. Те ще освободят помещенията от старите мебели и ненужни предмети, ще почистят старателно с необходимите препарати и така ще имате свободно мазе или таван, които да използвате както намерите за добре.

Почистване на мазета и тавани

Потърсете в интернет бригада за хамалски услуги, която предлага тази услуга и ще бъдете безкрайно щастливи, че някой вместо вас ще почисти най- трудно достъпните места в мазето и на тавана от мръсотията. Почистването на тези помещения е задължително, защото точно там се трупа огромно количество боклук, който може да донесе много здравословни проблеми на семейството ви. Не е рядко появата на алергии, астма, ревматизъм и дори и туберкулоза сред хората, имали досег с тези мръсни помещения.

Почистването им не може да стане на един път. Това трябва да се случва поетапно, за да стане качествено. Първо трябва да се обработят отвори и процепи, през които може да проникне вода. След като се уплътнят отворите и се спре теча на вода, трябва да се направи подходяща хидроизолация.

След това хамалите ще огледат мазето и тавана и ще се заемат с възстановяването на мазилката, където е повредена и почистването й с метална четка. Ще премахнат всички гъби и плесени, обхванали стените.  Ще ги обработят с необходимите химически вещества, които ще предотвратят последващата им поява и ще дезинфекцират помещението.

Почистване на мазета и тавани цени

Много често нечистотиите в мазитепораждапоявата на солеви наслагвания. Това саводоразтворими соли, причинени от подпочвени води, които се наслагват по стените на помещението. Пренасянето на тези соли може да бъде спрянос обработката на стените с подходящи препарати, притежаващинеобходимия химичен състав, който преобразува солите в трудно разтворими съединения.

Предимствата от наемането на хамали за почистване на мазета и тавани са много. Ето някои от тях:

  • С ангажирането на хамали ще си спестите време. Повярвайте ни – едно почистване може да отнеме цял ден, че и повече, ако боклуците са в особено голямо количество.
  • Ще си спестите усилия. Неслучайно разтребването на вещите спада сред най-често предлаганите услуги от почти всяка хамалска бригада. Изисква се сериозна „хамалогия“ и ако нямате физическите сили да го направите, то по-добре потърсете професионалисти.
  • Няма да излагате здравето си на риск. Освен горепосочените болести, които могат да бъдат отключени от мръсотията в мазето или тавана, хамалската дейност само по себе си крие риск от травми и контузии.

ХАМАЛ БГ може да ви гарантир експедитивно и евтино почистване на мазета и тавани. Изхвърляме всякакви видове отпадъци и разполагаме с необходимите инструменти и средства, за да го направим. Доверете ни се – 0888 575 888.

Категория: Почистване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *