Почистване на тавани в София

Хамали за почистване на тавани в София и региона

ХАМАЛ БГ предлага всекидневно почистване на тавани в София на отлични цени. Изхвърляме боклуци от междублокови пространства, мазета и гаражи. Изпращаме хамали до всяка точка в столицата и региона. Разполагаме с отлично обучени кадри и подходящи за целта превозни средства. За повече информация относно услугите, които предлагаме, заявки или имате някакви въпроси, не се колебайте да ни позвъните на телефон 0888 575 888.

Почистване на тавани в София

Изхвърлянето на боклуци от тавани съвсем не е толкова просто, колкото звучи. С изненада ще установите колко много ненужни вещи сте натрупали през годините. Така че, не се заблуждавайте, че тяхното изхвърляне ще ви отнема половин-един час. От опит знаем, че нещата могат да се „забатачат“ и да пропилеете целия си ден сред прахта и мръсотията, която цари в таванското помещение.

Най-сериозни затруднения бихте срещнали с изнасянето на боклуците от тавана. Помещението обикновено е тясно, а коридорите и стълбищата, които водят до него не са кой знае колко широки. Както вероятно се досещате, това може да ви създаде известни неудобства. Разбира се, успокояващото в случая е, че щом въпросните боклуци са на тавана, то значи има начин, по който да бъдат изкарани от там. Това обаче, може да ви коства много време, нерви и усилия. По принцип щом ще ги изхвърляте, има вариант, при който да улесните изнасянето им – да ги счупите.

Сама по себе си хамалската дейност крие известни рискове за здравето. Именно това е една от причините, поради които е желателно да работите в екип с други хора, които да бъдат на близо, ако се стигне до нежелани ситуации. Също така някои вещи няма да можете да ги пренесете сами. Така че, със сигурност ще имате нужда от поне един помощник, който да ви окаже съдействие в случаите, когато това е неизбежно.

Стигаме до въпроса с извозването на боклуците. Дебело подчертаваме, че отпадъците, се разделят на две категории – битови и строителни. Към битовите отпадъци спадат всички видове вещи – стари мебели, електроуреди, посуда, книги и т.н. Ако сред боклуците на тавана има някакви строителни или метални отпадъци, тях трябва да ги отделите от останалите. Те се извозват до специализираните депа, където се утилизират и унищожават по безвреден начин. Също така трябва да добавим, че битовите отпадъци НЕ СЕ изхвърлят на обикновените сметища, поради естеството си. Препоръчваме използването на подходящ превоз, да не си създавате излишни затруднения от подобно естество. Най-широко разпространеното микробусът. В някои случаи може да се прибегне и до извозването на боклуци с камион, но специално за София този вариант не е приложим.

Почистване на тавани в София и региона

ХАМАЛ БГ предлага комбинирано почистване на тавани, мазета и гаражи. Възможно е това да не ви струва абсолютно нищо, в зависимост от отпадъците! Относно безплатното изхвърляне на стари мебели и електроуреди, позвънете на 0888 575 888, където ще получите повече информация относно офертите, които предлагаме. Ние можем да ви осигурим хамали и транспорт не само за изхвърлянето на ненужната покъщнина, но и за нейното преместване. Извършваме комплексни услуги при извозване на мебели от едно място на друго, с цел повторно използване. Предлагаме опаковане, демонтаж, изнасяне и превоз до желаната дестинация.

Почистване на тавани в София
Оценете статията
Категория: Почистване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *