Почистване на тавани от отпадъци и боклуци

Почистване на тавани от отпадъци и боклуци в София

Изнасянето на каквито и да било вещи от таванът, е трудоемка работа, покрай която се изразходват сериозни физически усилия. Именно поради тази причина много хора предпочитат се обърнат към хамали за помощ за почистване на тавани от отпадъци и боклуци или при изнасянето на мебели от там. Честно казано трудно може да се прецени коя от двете дейности, е по-сложна. И двете си имат своите особености и затруднения, които могат да възпрепятстват нормалният процес на работа. Нека ги разгледаме в детайли, за да добиете ясна представа за това, което ви очаква или това, което трябва да очаквате от хамалската фирма, която ще наемете.

Почистване на тавани от отпадъци и боклуци

В зависимост от количеството и видът на боклуците, които ще бъдат изхвърлени от тавана, се определя сложността на процеса и времето, което ще отнеме това. Обикновено става дума за изнасянето на вехтории, стари електроуреди, мебели, дрехи, вестници, списания и други подобни отпадъци, с чието изхвърляне бихте могли да срещнете известни затруднения. Да вземем например изнасянето на обемисти вещи като диван, гардероб, секция, пиано, хладилник и други подобни. Освен, че ще имате нужда от помощ за тяхното изнасяне, то самото им преминаване през тесните коридори и врати може да се окаже „невъзможно“. Разбира се, щом сте успели да ги „внесете“, то по пътя на логиката би трябвало да успеете и да ги изкарате от там.

Все пак трябва да отбележим, че някои мебели бихте могли да ги разглобите или натрошите на парчета, което да улесни тяхното изнасяне. Не всички вещи обаче, подлежат на подобна процедура. Нито  с хладилникът, нито старото пиано, фризерът или други подобни предмети може да се процедира по този начин. Тогава нямате друг избор, освен да потърсите помощ за изнасянето им и да преминете през „седемте кръга на ада“, докато успеете да намерите „правилното им позициониране“.

Липсата на подходящ превоз, с който да бъдат извозени боклуците до сметището също е една от причините, поради които много хора се свързват с нас, за да им окажем съдействие при изхвърлянето на ненужната покъщнина. За транспортирането на въпросните отпадъци, е необходимо превозно средство с достатъчно голяма каросерия, която би могла, без никакви проблеми да побере цялото количество на един курс. В определени случаи може да се използва и ремарке, ако става дума за няколко чувала за боклуци, но, когато се изхвърлят обемисти вещи, електроуреди, мебели, строителни отпадъци и други подобни вехтории, то използването на микробус, камион или друг подобен превоз е наложително.

Почистване на тавани от отпадъци и боклуци в София

ХАМАЛ БГ може да ви осигури транспорт под наем или контейнер, в който да натоварите боклуците. Ние можем да се заемем с цялостното почистване на таванът, като изпратим и хамали, които да се погрижат за изнасянето на боклуците и опразването на помещението от всички ненужни вещи. При определени обстоятелства можем да свършим тази работа БЕЗ ПАРИ. За повече информация относно безплатното почистване на тавани от отпадъци и боклуци, се обадете на телефон 0888 575 888.

Спазваме срокове и поети ангажименти. Разполагаме с всички необходими средства, за да ви осигурим експресно изхвърляне на стари мебели, битови и други видове отпадъци от жилище в София и региона.

Почистване на тавани от отпадъци и боклуци
5 (100%) 7 votes
Категория: Почистване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *