Почиства дворове от клони и отпадъци

Почиства дворове от клони и отпадъци в София

Ако сте наследили стара къща, която има нужда от основен ремонт и почистване на прилежащите площи, то ние можем да ви окажем съдействие в тази деликатна ситуация, в която сме попаднали. HAMAL BG почиства дворове от клони и отпадъци в София и региона, а и не само. Опитните хамали, които работят в нашата фирма могат да се заемат и с изхвърлянето на старите вещи, мебели, електроуреди и всички останали боклуци от къщата. В зависимост от обемът на работата бихме могли да приключим с почистването в рамките на ден или два. За да ви направим конкретно предложение ще имаме нужда от малко повече информация, която може да ни я дадете по телефона. Най-добрият вариант обаче, е да изпратим наши хора, които да дойдат на място и да направят оглед, от който да добият ясна представа за какво става въпрос и какво ще трябва да бъде направено, за да се почисти дворът и да се изхвърлят отпадъците от него.

Почиства дворове от клони и отпадъци

Едно почистване на двор може да включва изхвърлянето на боклуци, рязането на храсти, клони и дървета, подравняване на почвата, пръскане с препарати и т.н. Поради тази причина е необходимо да се направи оглед, който ще ни позволи да говорим с конкретни цифри и резултати.

Най-деликатно стоят нещата с рязането на стари дървета. Вероятно знаете, че, за да отрежете едно дърво трябва да получите разрешение от еколозите в общината. В противен случай може да си навлечете сериозни проблеми, ако някой „доброжелателен съсед“ съобщи какви ги вършите в собственият си двор. Без значение дали това дърво е било посадено от дядо ви и, че се намира във вашия двор, нямате абсолютно никакво право да го отсичате, ако попада в списъкът със защитените видове растения. Тогава единственият вариант е въпросното дърво да се премести на друго място, но отново с изричното разрешение на общината.

Както сами се досещате чиновниците в общината не се славят с бързина на работа и ви препоръчваме да се свържете с тях по този въпрос поне няколко седмици по-рано, за да сте сигурни, че няма да ви провалят предварителните планове. Другият вариант е да рискувате и да отрежете въпросното дърво, но никой не може да ви гарантира какви ще бъдат последствията от постъпката ви. Може би най-компромисният вариант е просто да окастрите дървото, ако проблемът е свързан с неговите клони, а не корените. По този начин ще си спестите разправиите с общината.

Почиства дворове от клони и отпадъци в София

Колкото до почистването и изхвърлянето на отпадъците от дворът и къщата, то това си е чиста хамалогия. Тук въпросите са два: Разполагате ли с транспорт, с който да извозите боклуците до сметището и въобще имате ли желание да се захващате с тази работа? Ако отговорът и на двата въпроса е отрицателен, то решението е едно – повикайте фирма, която почиства дворове от клони и отпадъци. Бързо, просто и лесно.

Преценете дали си заслужава усилията, които ще вложите за изхвърлянето на отпадъците от дворът или по-добрият вариант е да заплатите на фирма за почистване. Ние сме на среща и ако решите да ни се доверите може да ни се обадите на телефон 0888 575 888 по всяко време от седмицата и денят.

Категория: Почистване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *