Разчистване на стари мебели от апартамент

Разчистване на стари мебели от апартамент в София

Разчистване на стари мебели от апартамент и изхвърляне на спалня, гардероб, диван и шкафове. Може и да не ви се вярва, но дори и най-малката промяна в жилището ви може да ви донесе добро настроение и удовлетворение. Затова не отлагайте смяната на старите мебели с нови. Повикайте хамалите за изхвърляне на спалня, гардероб, диван и шкафове и веднага ги заменете с нещо ново и модерно. Разбира се не е необходимо да запълвате всеки празен сантиметър в жилището си. Необходимо е да има достатъчно свободно място, за да ви е спокойно и удобно, а не да ви притискат мебели от всички страни.

Разчистване на стари мебели от апартамент

След като вече веднъж сте взели решение за някаква промяна в интериора  на жилището, добре обмислете кое как ще разположите. Сега е моментът да внесете драстична промяна в обзавеждането и заобикалящата обстановка.

Разчистване на стари мебели от жилища в София

Не робувайте на стари схващания и традиции. На пазара на мебели днес има изключително красиви и модерни предложения за всички стаи. Моделите, които се предлагат са толкова много, че няма как да не намерите нещо и по ваш вкус. Цените са изключително достъпни. Можете дори да поръчате мебели с размери, от които имате нужда, което няма да оскъпи допълнително продукта.

Потърсете мебелите, които ще подхождат най-добре на стила на вашия интериор. Поинтересувайте се включен ли е в цена и превоза на мебелите до адреса на клиента. Редица магазини за мебели не осигуряват превоз на момента. А изчакват да се съберат достатъчно покупки, за да бъдат закарани по адресите. След като сте наясно какви са цените, моделите и условията за доставка на закупените мебели, можете да повикате хамалската бригада за изхвърляне на спалня, гардероб, диван и шкафове.

Разчистване на стари мебели в София

Хамалите ще искат малко по-подробна информация за количеството мебели, обема им, вашия адрес и какви условия за паркиране има пред жилището. Тази информация е важна за хамалите, тъй като от нея зависи броя на екипа, който ще посети адреса ви. Превозното средство, с което ще дойдат, както и разстоянието, което ще трябва да изминат с товар в ръцете.

След като знаят всичко това, ще могат да ви назоват точна цена на услугата.  Ако от магазина, в който сте си харесали новите мебели, ви кажат, че не осигуряват транспорт или стоварват мебелите пред входа и не се ангажират с пренасянето им в дома ви, можете да преговаряте с хамалите да поемат доставката.

След като оставят всичките стари мебели в депото за рециклиране, ще минат през мебелния магазин, ще натоварят новите мебели и ще ги превозят до дома ви. След това ще ги внесат в жилището и, ако вие желаете, могат да се заемат с монтажа им.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *