Събиране и извозване на стари вещи

Фирма за събиране и извозване на стари вещи

Предлагаме безплатно или евтино събиране и извозване на стари вещи в София и региона. Изпращаме хамали на място, които да се погрижат за изнасянето и вземането им. Не се изискват никакви усилия от ваша страна, освен да наберете телефон 0888 575 888 и да се свържете с нас. За останало ще се погрижим ние във възможно най-кратки срокове, без излишни забавяния. Събираме всякакви вещи – от посуда до кухненско обзавеждане. Изхвърляме боклуци от мазета, тавани и гаражи, както и изнасяне покъщнина от жилища. Общо взето извършваме всякакви хамалски и транспортни услуги на територията на град София и региона.

Събиране и извозване на стари вещи

Щом сте попаднали тук, то сигурно имате нужда от помощ за събиране и извозване на стари вещи до сметище. Вероятно сте се убедили, че това не е толкова лесна задача, колкото изглежда или сте си говорили с приятели. От дългогодишният ни професионален опит, ще ви споделим, че при определени ситуации нещата могат да се усложнят много повече, отколкото можете да си представите. Няма да навлизаме в подробности обаче, защото, ако трябва да коментираме всеки един проблем, с който бихте могли да се сблъсквате при почистването и изхвърлянето на ненужните стари вещи и битови отпадъци, то тази статия ще придобие размерите на „глава от книгата Кръстникът“. Ще поговорим само за най-често срещаните и възможни проблеми, които могат да ви се случат по време на работа и тяхното решение.

Един от тях е свързан с изнасянето на мебелите и по-точно с представителите на кухненското и холното обзавеждане. В това число влизат – шкафове, секции, дивани, гарнитури и т.н. Трябва да отбележим и гардеробите и спалните, за чието изнасяне също ще трябва да положите сериозни усилия. Щом ще ги изхвърляте обаче, може да минете доста „по-леко“. Няма смисъл да ги изнасяте в цял вид. Разглобете ги набързо или дори ги натрошете, за да ги направите по-лесни за преместване. Така хем бихте могли да се справите сами с изнасянето им, хем това няма да ви коства много усилия или време.

Събиране и извозване на стари вещи в София

Другият често срещан проблем е свързан с превозното средство. Пределно ясно е, че ще имате нужда от транспорт с достатъчно голяма каросерия, която да побере всички стари мебели, с които искате да се разделите. Най-достъпният вариант е да използвате микробус с отворен борд. За него не се изисква специална шофьорска категория и сравнително лесно се управлява. Все пак бъдете внимателни, тъй като има съществена разлика между това да управляваш лек автомобил и да превозваш някакъв товар. В този ред на мисли трябва да ви посъветваме, че е много важен начинът, по който ще наредите боклуците в превозното средство. Трябва да има баланс, в противен случай може да се преобърнете на първият по-остър завой! По-големите мебели като гореспоменатите е желателно да ги завържете с някакви колани, сизал или обикновени въжета.

Работата е доста и за да я свършите максимално бързо трябва да подходите с необходимото внимание и концентрация към нея. В противен случай, ще загубите ценно време, което бихте могли да използвате за почивка или да свършите някаква по-важна работа. При положение, че нямате и минута време за губене, позвънете ни и ние ще ви решим проблемите моментално!

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *