Събиране и изхвърляне на стари електроуреди

Безплатно или евтино събиране и изхвърляне на стари електроуреди в София 0888 575 888

Hamal.BG извозва стари електроуреди БЕЗПЛАТНО, ако са 6 или повече на брой.

За по-малко количество от 6 електроуреда заплащате транспорт и екип за изнасяне.

1 или 2 електроуреда – 40 лв.

3 електроуреда – 30 лв.

4 електроуреда – 20 лв.

5 електроуреда – 10 лв.

Събиране и изхвърляне на стари електроуредиМоже би сте чули за кампанията, която се организира от няколко месеца за разделно събиране и изхвърляне на стари електроуреди. Както знаете може да „предадете“ старите си електроуреди на някоя фирма, която да се заеме с тяхното изхвърляне и ще получите определено възнаграждение.

Например някои магазини за бяла и черна техника предлагат при закупуването на стоки от тях да върнете старите си електроуреди и за сметка на това ще получите определено намаление в рамките на 10-20 или повече процента. Не е казано, че ако си купувате телевизор трябва да върнете телевизор. Напротив, може да върнете абсолютно всякаква стара бяла или черна техника – от тостер до фризер.

Изхвърлянето и рециклирането на стари електроуреди се прави, с цел да се ограничи до колкото е възможно „вредното“ влияние, което оказваме върху природата по един или друг начин. Както сигурно знаете на металните, пластмасовите и всички останали части, които се съдържат в един електроуред са необходими хиляди години, за да се разложат „успешно“ в природата. Освен това в техния състав има „вредни“ и много опасни химически съставки, които могат да нанесат непоправими щети върху околната среда. Така че, помислете колко много ни дава тя и колко малко иска от нас – просто да не я замърсяваме по какъвто и да било начин. Затова нищо не Ви пречи да натоварите всички ненужни електроуреди и да ги извозите до близкото сметище за депониране или до някой пункт за събиране на метални отпадъци.

При положение, че нямате тази възможност да го направите, то може да се обадите на телефон 0888 575 888 и да попитате за събиране и изхвърляне на стари електроуреди. Колегите от HAMAL.BG ще се заемат с тяхното изнасяне, демонтиране и извозване. Всичко това ще бъде извършено напълно безплатно или много евтино, в зависимост от тяхното състояние.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *