Събиране на стари телевизори и електроуреди

Безплатно или евтино събиране на стари телевизори и електроуреди

Hamal.BG извозва стари електроуреди БЕЗПЛАТНО, ако са 6 или повече на брой.

За по-малко количество от 6 електроуреда заплащате транспорт и екип за изнасяне.

1 или 2 електроуреда – 40 лв.

3 електроуреда – 30 лв.

4 електроуреда – 20 лв.

5 електроуреда – 10 лв.

Ако все още не сте си сменили стария телевизор след цифровизацията или просто не е останало време да го изхвърлите, то позволете да Ви предложим напълно безплатно или евтино събиране на стари телевизори и електроуреди. Това е услуга, която се предлага от колегите от HAMAL BG и честно казано е едно доста добро решение на проблема Ви.

Всъщност един телевизор не заема чак толкова много място и едва ли, ако постои още няколко години на мястото, където сте го оставили ще пречи на някого. С годините обаче, ненужните електроуреди се натрупват и идва един момент, в който не намирате място, където да поставите „новият“ уред. Точно тогава ще осъзнаете, че нямате абсолютно никаква полза от складирането на всички тези ненужни електроуреди и вещи, които сте складирали през годините.

Събиране на стари телевизори и електроуреди

В тази ситуация имате два възможни изхода – или да оставите всичко така и да превърнете жилището си в склад за битови отпадъци или да направите нещо по въпроса и да се отървете от всички ненужни вещи. Честно казано е безотговорно да не направите нищо и ако сте здраво мислещ и разумен човек, то на момента ще се заемете с разчистването на мазето, тавана или стаята, в която сте оставили всички ненужни електроуреди и вещи.

Трябва да знаете, че изхвърлянето на стари електроуреди и вещи не е толкова лесно колкото звучи или изглежда. Разбира се, че просто може да изнесете телевизора и да го захвърлите до кофата за смет, но това не означава, че сте постъпили правилно. Напротив. Първо по този начин ще навредите изключително сериозно на околната среда, а не забравяйте, че Вие сте част от нея. В някои електроуреди се съдържат много опасни химически вещества, като например хладилникът. Ако „не дай си Боже“ фреонът от него изтече и попадне в пряк контакт с човека може да се стигне до много тежки последствия за здравословното му състояние.

Освен, че няма да постъпите „екологично“ ще нарушите редица закони за регламентираното изхвърляне на стари електроуреди. Преди няколко дни беше прокаран Закон, който задължава всички собственици на стари и неработещи уреди да ги изхвърлят на специалните сметища за депониране или да ги предат в близките депа за събиране на стари телевизори и електроуреди. Провинилите се наказват с парични санкции, а те са повече от внушителни за стандартът на средностатистическото българско семейство.

Събиране на стари телевизори и електроуреди в София

Ако нямате възможност да се заемете сами с регламентираното изхвърляне на стари електроуреди, поради липсата на време, подходящ превоз или възможност, то въобще не си и помисляйте да „заобиколите Закона“ с ясната идея, че няма никой да Ви види и да съобщи за деянията Ви на контролните органи. Винаги ще се намери поне един „доброжелател“, който ще Ви „хване в крачка“ и ще съобщи на общината за постъпката Ви.

Така че, на първо четене услугата, за събиране на стари телевизори и електроуреди, която предлагат колегите от HAMAL BG е повече от подходяща за ситуацията, в която се намирате. Просто позвънявате и уточнявате детайлите, след което за всичко останало ще се погрижи бригадата от хамали. Чиста работа, ако ме питате мен, а още по-съблазнителен е вариантът с безплатното изхвърляне на стари електроуреди, за който може да научите повече, ако се обадите на телефон 0888 575 888.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *