Товарни превози в София

Товарни превози в София и страната

Товарни превози в СофияКакто предполагам се досещате, че товарните превози се разделят според вида на товара, който бива извозван. В зависимост от него се определя с какво превозно средство ще бъде извършен превоза, какъв марушрут да се избере и какъв начин на управление. Все неща, които са от съществено значение за бързото и безопасно извършване на превоза.

Извършването на какъвто и да било товарен превоз е отговорна работа, която трябва да бъде възложена на сериозни и отговорни хора, като например колегите от HAMAL BG. Те предлагат всякакви хамалски и транспортни услуги, които могат да бъдат комбинирани или не. Нека разгледаме кои са най-популярните транспортни услуги, които предлагат колегите ни от HAMAL BG.

Извозване на мебели и електроуреди

Ако нямате подръка транспорт, с който да извозите старите си или новите мебели и електроуреди, то може да се обадите на HAMAL BG, които ще Ви осигурят висококачествен транспорт + хамали, които да се заемат с натоварването и разтоварването на превозваните електроуреди и мебели. Възможно е тази услуга да Ви излезе напълно безплатна в случай, че смятате да изхвърляте старите си мебели и електроуреди.

Извозване на багаж

Освен извозването на багажа, колегите от HAMAL BG предлагат неговото опаковане, изнасяне, разтоварване и натоварване, което ще Ви спести немалко усилия.

Доставка на строителни материали

Доставка на строителни материали от цялата страна с начална точка София – пясък, цимент, мрамор и всичко останало, от което имате нужда. За повече информация обаче, Ви съветвам да се консултирате с представител на фирмата.

Извозване на строителни отпадъци до сметище

Както знаете строителните отпадъци трябва да се изхвърлят на сметище за депониране, а за целта ще имате нужда от транспорт. Абсурдно е да използвате личния си автомобил, затова по-добре оставете тази задача в ръцете на опитните хамали, които ще се заемат не само с неговото извозване и изхвърляне, но ако желаете могат да го почистят вместо Вас.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *