Транспортни и хамалски услуги

Пренасяне на печкаДошло, е време за тотална промяна в живота Ви, която включва преместване в нов град и жилище или пък разполагате със собствена фирма, която се развива с много бързи темпове и офисът, който сте използвали до момента вече Ви се струва тесен, за да реализирате бъдещите си бизнес планове – то за целта несъмнено ще Ви бъде необходима помощ, за да се справите с преместването по възможно най-бързия и безопасен начин.

Без значение дали става дума за преместване в ново жилище, преместване на офис, извозване или изхвърляне на мебели или друга подобна услуга от сферата на товаро-разтоварните услуги, то знайте, че винаги може да разчитате на приятелите ни от HAMAL.BG, които винаги ще Ви подадат ръка в такъв труден момент, в който се намирате. Знаем колко трудно, е намирането на качествени и същевременно не много скъпи транспортни и хамалски услуги, затова Ви препоръчваме да се обърнете към тях, за да Ви спестим времето и усилията, които ще загубите в търсенето на коректна и качествена фирма.

По принцип фирмата предлага комплексни услуги от типа „Преместване на багаж“, „Преместване на офис“, „Извозване на мебели“ и още куп други транспортни и хамалски услуги, които биха могли да Ви бъдат от полза. Ето някои от тях:

Демонтаж на мебели

При положение, че смятате да пренесете абсолютно цялата си покъщнина в новото жилище – от четката за зъби до кухненските шкафове, то тази услуга би Ви улеснила значително. Хамалите ще се заемат с демонтаж на всички обемисти и съставни мебели, които не биха могли да бъдат изнесени в целия си вид. Същевреенно, мебелите ще бъдат демонтирани по начин, който да улесни значително монтажа им, без да Ви се налага да изпадате в трудни ситуации, като – „Това от къде беше“, „Тази част, с която се допълва“ и т.н.

02345Опаковане

Хамалите биха могли да се заемат с опаковането на вещите или офис оборудването Ви. Когато става дума за преместване на офис, дори, е препоръчително да оставите опаковането в техни ръце, за да сте сигурни, че ще бъде осигурена безопасността на скъпата и фина офис техника, с която разполагате.

Почистване и изхвърляне на строителни отпадъци

Ако сте се нагърбили с трудната задача сами да си правите ремонта в къщи, то несъмнено ще се сблъскате с един доста сериозен проблем – изхвърлянето на строителните отпадъци. Например след къртенето на плочките се образува доста голямо количество боклук, което трябва да бъде изхвърлено по един или друг начин на обозначеното за целта място. Това, обаче, е немислимо да се случи с личния Ви автомобил поради ред причини. Така, че най-добрия вариант, е да се възползвате от транспортните услуги, които предлагат приятелите ни от HAMAL.BG. С тяхна помощ ще си спестите много време и главоболия.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *