Транспортни услуги от HAMAL.BG

ltПри положение, че не разполагате с подходящо транспортно средство, с което да извършите превоза на определени товари, да преместите или изхвърлите старите си мебели, то нашият съвет, е да се доверите на приятелите ни от HAMAL.BG, които предлагат най-разнообразни транспортни и хамалски услуги. Единственото, което се изисква от Вас, е да вдигнете телефона и да обясните от какво имате нужда – всичко останало ще бъде извършено от квалифицираните лица, които работят във фирмата.

Ето и услугите, които предлагат от HAMAL.BG

Превоз на мебели

Професионално обучените ни хамали ще се заемат с всичко около превозването на мебелите – демонтаж, опаковане, натоварване, разтоварване и т.н. Фирмата извършва дори междуградски товарни превози, така, че не се притеснявайте, ако искате да превозите мебелите си извън столицата.

ХамалиИзхвърляне на мебели

Старите и ненужни мебели ще бъдат транспортирани до специализираното сметище за депониране, където ще бъдат изхвърлени и преработени. При положение, че нямате необходимото време, за да ги демонтирате, то може да оставите тази задача в ръцете на опитните хамали.

Почистване и изхвърляне на строителни отпадъци

В случай, че сами сте се нагърбили с ремонта вкъщи, но не разполагате с подходящ транспорт, с който да извозите строителните отпадъци, които ще се образуват след него, то по-добре се свържете с HAMAL.BG, които да се погрижат за тях, отколкото да ги изхвърляте в контейнерите за битови отпадъци, което подлежи на санкции и наказания от страна на общината.

Почистване на тавани и мазета

Ако имате желание да превърнете мазето или тавани си в използваемо помещение(нова стая, фитнес, игрална зала, стая за отдих или нещо друго), но нямате необходимото свободно време, за да опразните помещението, то оставете грижата на професионалните хамали, които за отрицателно време ще го опразнят и почистят.

Трябва да отбележим, че HAMAL.BG предлага още много други полезни услуги, които в даден момент биха могли да Ви спестят много грижи, време и усилия. Така, че дори да нямате нужда от гореизброените услуги, то хвърлете един поглед върху официалния сайт на хамалите и вижте какво предлагат.

Транспортни услуги от HAMAL.BG
Оценете статията
Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *