Транспорт на мебели и вещи

Евтин транспорт на мебели и вещи в София

За транспортирането на мебели и вещи трябва да се използва подходящо превозно средство, в което без абсолютно никакви затруднения да се събере целият товар. Фирмите за хамалски и транспортни услуги обикновено изпращат специално оборудвани микробуси, в които има достатъчно място за натоварването им. В каросерията на превозът, който ще използвате трябва да бъде оставено свободно място между вещите, за да се предотврати евентуален сблъсък между тях, който може да доведе до повреждането им. Въпреки че, най-вероятно сте ги обезопасили с найлони и кашони, не е препоръчително да се позволява на вещите да имат пряко контакт помежду си.

В зависимост от количеството мебели и вещи, което ще се транспортира, може да се наложи да се направят няколко курса. Това се налага поради гореспоменатите правила за безопасност при извозването на багаж, лични вещи и обзавеждане. Все пак искате имуществото ви да бъде извозено без никакви рискове за състоянието му. Така че, сами разбирате, че няма как на един курс да бъдат извозени диванът, гардеробът, секцията, кухненските шкафове и всички останали вещи, които планирате да транспортирате, без това да създаде предпоставки за опасност за имуществото ви!

Транспорт на мебели и вещи

Мнозина предпочитат да се доверят на фирма за преместване, която да се погрижи за извозването на мебелите им. С тяхна помощ си спестяват много време и усилия, които ще им бъдат нужни за опаковането, изнасянето, извозването и разтоварването на цялото обзавеждане. Неслучайно за подобни работи се казва, че са си чиста „хамалогия“. Така че, е напълно логично да се обърнете за помощ към някоя фирма, която предлага хамалски услуги при транспорт на мебели и вещи за преместване или изхвърляне. Всъщност тук е моментът да отбележим, че е много важно да се изясни каква е целта на превозът – извозване с цел съхраняване или извозване с цел изхвърляне на сметище.

И при двата случая ще имате нужда от подходящ превоз в лицето на камион или микробус. Основната разлика обаче, идва във времето и усилията, които ще положите за транспортирането на мебелите. Ако търсите транспорт, с който да бъдат извозени ненужнитевещи и битови отпадъци на сметище, то работата ще отнеме много по-малко време и усилия, сравнение с ресурсите, които ще трябва да бъдат изразходени при преместване. Старите мебели могат да се натрошат на малки части, с което да се улесни тяхното изнасяне и натоварване. Освен това по този начин се използва пълния капацитет на каросерията на превозното средство, което означава, че най-вероятно ще бъде направен само един курс до сметището, което от своя страна ще намали разходите ви.

Транспорт на мебели и вещи в София

В крайна сметка, ако решите да наемете фирма за транспорт на мебели и вещи, то нещата, за които си говорехме досега няма да ви интересуват изобщо. Цялата отговорност пада в ръцете на хамалите, които сте наели, а вашите задължения се изчерпват в мигът, в който ги посрещнете и им покажете кои вещи и мебели искате да бъдат транспортирани. Оттам-насетне нямате никакви отговорности и може само да изисквате. Ако се възползвате от нашите услуги ви гарантираме, че няма да има за какво да се притеснявате. Спазваме срокове и поетите задължения според предварителните уговорки.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *