Демонтаж и изнасяне на стара спалня от апартамент

Изхвърляне на ненужно обзавеждане с демонтаж и изнасяне на стара спалня

Изнасянето на спалня и прилежащото й обзавеждане може да ви отвори много работа. Разбира се, ако хипотетично навлезем в детайли, то няма как да не посочим част от проблемите, с които бихте могли да се сблъскате по време на работа. На първо място с количеството на отпадъците и тяхното изнасяне. Ако говорим за разчистване на изоставено жилище и обзавеждането е от „едно време“ – социалистическо, навярно леглото е от тези с пружини. Тяхното изхвърляне изнасяне няма как да се осъществи от сам човек. Да, то се разглобява и с демонтажа и сами можете да се справите, но няма как да изнесете сами огромната и тежка пружина.

Изнасяне на спалня с изхвърляне

Предполагаме, че, ако обмисляте да почистите „сами“ и да изхвърлите ненужните вещи, то със сигурност имате предвид някой близък или приятел, който да ви помогне с изнасянето им. Със сигурност ще имате нужда от помощ, ако ви предстои „мащабно“ разчистване с изхвърляне на една камара вещи и боклуци. Тогава дори може да се наложи да потърсите професионалисти и ако това ви е довело на страниците на ХАМАЛ БГ, то сте попаднали точно, където трябва! Нашите хамали могат да ви гарантират безпроблемното изхвърляне на всякакви видове вещи, включително спалня и прилежащите вещи.

Като цяло разликата при изхвърляне на вещи от апартамент и изхвърлянето на мебели от спалня е незначителна. Процедурите са сходни и се изразяват в три основни действия – демонтаж; изнасяне и извозване. Разбира се, в зависимост от типа на мебелите, които ще се изхвърлят, се определя начина, по който ще бъдат изхвърлени вещите. В случая става дума за изхвърлянето на спалня. Ако предположим, че искате да се отървете от старото легло; нощни шкафове и евентуално гардероб (стандартните вещи, които се помещават в една спалня), то най-големи затруднения ще имате с гардероба.

Разглобяването на гардероб и изнасянето му изисква време и повече усилия от изнасянето на леглото. Трябва да се свалят „крилата“ (вратите), както и вътрешните рафтове, ако има и шкафчета, то и за тях трябва да се погрижите. Въпреки че, става дума за изхвърляне на въпросните вещи, тяхното демонтиране е наложително по две причини – първо, за да се улесни изнасянето им и второ, за да се използва максимално свободното пространство в „багажното“ на превозното средство, което ще се използва.

Изнасяне и изхвърляне на спалня

ХАМАЛ БГ извършва евтино и експедитивно изхвърляне на спалня и стари мебели от жилища. Осигуряваме транспорт за извозването им и може да ни ангажирате на момента. Независимо дали става дума за разчистването на цяла спалня или за изхвърлянето на едно легло с матрак. Ние ще се отзовем и ще ви помогнем в тази деликатна ситуация, в която се намирате. Позвънете на 0888 575 888 и разчитайте на нас!

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *