Извозване на боклук от тавани и мазета

Транспорт за извозване на боклук от тавани и мазета

Ако единствената причина, поради която все още не сте почистили таванът, мазето или гаражът от купчината боклуци, които с години заемат излишно място, то е крайно време да направите нещо по въпроса. Лично на нас ни звучи повече като оправдание и ако не е липсата на транспорт, ще е нещо друго – време, работа и т.н. Познатите клишета, които използват голяма част от хората бягащи от отговорност. Нека да си го кажем направо – ако нямате желание или ви мързи да почистите таванът от боклуците и мръсотията, която се е събрала в него, то имате и други решения. Не всичко опира на вашите плещи. Това не означава, че трябва да нагърбите някой друг член на семейство с тази задача. Напротив! Потърсете професионална помощ в лицето на фирма за хамалски и транспортни услуги. С нейна помощ ще си решите всички битови проблеми от подобен тип.

Извозване на боклук от тавани и мазета

Всъщност сте попаднали на правилното място. Тук може да намерите всичко, от което бихте имали нужда за почистването на гореспоменатите помещения – от работна ръка до транспорт за извозването на отпадъците до сметището. Възможно е да получите всичко това на изключително изгодни цени или напълно безплатно. Не е тайна, че ХАМАЛ БГ предлага изхвърляне на битови отпадъци, стари мебели и ненужна покъщнина за без пари при определени условия. За да научите повече за промоционалната оферта позвънете на телефон 0888 575 888. Там ще получите отговор на всеки един въпрос, който ви вълнува и е пряко свързан с услугите, които предлагаме. Ще ви обясним как ще протече изхвърлянето на боклуците, при какви условия бихте могли да се възползвате от безплатните услуги и ред други неща, за които трудно или изобщо няма да намерите информация в интернет.

Извозване на боклук от тавани и мазета не е шега работа. Освен, че е необходим специален превоз трябва да знаете, че битовите отпадъци се категоризират спрямо материала, от който са направени. Например мебелите се изхвърлят отделно от електроуредите, поради простата причина, че за двата вида „боклук“ се прилагат различни техники за утилизация. Другото, което вероятно не знаете и сега ще научите е, че има специален Закон, който се отнася за регламентираното изхвърляне на битови отпадъци от подобен тип, който забранява извозването им на обикновените сметища, където се изсипват боклуците от ежедневието – остатъци от храна, опаковки и т.н. Този закон беше прокаран, за да се „засили“ рециклирането в страната, което до момента е на много ниски нива. Една от най-важните политики за Европейският съюз е свързана именно с максималното оползотворяване на боклуците. В случай, че не се „подчините“ на предписанията, то ви грозят сериозни глоби, които надвишат минималната работна заплата.

Извозване на боклук от тавани и мазета в София

В зависимост от нуждите ви, бихме могли да осигурим само транспортно средство или превоз с хамалски екип. Разликата е, че в единият случай вие ще трябва да се погрижите за изнасянето и натоварването на боклуците, докато в другият цялата работа се поема от „бригадата“, която ще ви изпратим. Изборът е изцяло ваш, а ние ще се радваме да ни уведомите, когато стигнете до своето решение. Телефонът го знаете вече, а ние сме на среща във всеки един момент, в който решите, че имате нужда от нашите услуги!

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *