Изнасяне на боклуци на ръка при почистване на таван в София

Почистване на таван или мазе в къща или обща кооперация

Повечето хора след приключване на ремонта в дома, качват останалите строителни материали на тавана с мисълта, че при следващия ремонт ще ги използват отново.

Това обаче, не може да продължава дълго. Щом решите да се прехвърлите от жилището на тавана, добре е да се доверите на фирма за хамалски услуги. Те ще се справят перфектно с боклука и мръсотията.

След като сте се свързали с хамалите, осигурете им достъп до таванското помещение. Те ще дойдат в уречения час, ще съберат всички отпадъци и ненужни вещи от вашия таван в чували и ще се заемат е почистването, използвайки подходяща техника и специални средства.

Почистване на таван в София

След като се справят с повърхностното чистене, хамалите се заемат с основно почистване на помещението и неговото подреждане. Отпадъците, които се събират от тавана в никакъв случай не могат да бъдат зарязани в контейнера пред блока или на улицата. Със сигурност ще ви наложат голяма глоба за това. Затова, ако сами се занимавате с почистването, трябва да закарате боклука на сметището. Там ще ви чака такса, за да можете да използвате сметището. Ето още една основателна причина да повикате хамалите. Те имат лиценз за тази дейност, имат и необходимите превозни средства за извозването.

Със сигурност и сами бихте се справили с почистването на тавана, но хамалите имат опита и средствата да го направят изключително прецизно и качествено. Съвсем ситния прах се промъква в най- малките пукнатини и почти е невъзможно да се справите сами с почистването му.

Ако не го махнете от трудно достъпните места, може да ви се мярка пред очите в продължение на години.

Хамалите разполагат с подходящата техника за отстраняване на праха, като и уменията да изчистят качествено подовете и прозорците, за да можете да използвате оптимално наличното пространство.

Достатъчно е да си изберете фирма и да се свържете със служителите, за да уточните подробностите. Не се заемайте с извършването на несвойствени за вас дейности.

ХАМАЛ БГ може да ви предложи експедитивно разтребване на вехтории от таван. Ние извършваме бързо и професионално почистване на тавани и мазета. Изхвърляме всякакви видове отпадъци. Осигуряваме превоз и техника за тяхното извозване и утилизиране.

Преценете добре от какво имате нужда – от комплексните хамалски и транспортни услуги или само от превоз. Много хора решават, че имат физическата възможност да се справят с тази задача и търсят от нас помощ само за извозването им до сметище. В такъв случай ние осигуряваме контейнер или изпращаме екип, който да натовари и извози въпросните отпадъци до сметището.

Изхвърляне на боклуци при почистване на таван

Най-добре позвънете на телефон 0888 575 888 и научете повече за офертите за изхвърляне на боклуци от мазета и жилища, които предлага ХАМАЛ БГ в София и региона. Така ще може да зададете своите въпроси и да получите информация от първа ръка!

Категория: Почистване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *