Изхвърляне на битови отпадъци от апартамент

Изхвърляне на битови отпадъци от апартамент в София

Предлагаме професионалната си помощ при почистване, изнасяне и изхвърляне на битови отпадъци от апартамент в София и региона с извозване до най-близкото сметище. ХАМАЛ БГ разполага с необходимата техника, обучени екипи и опит зад гърба си, за да реши всеки един проблем от подобно битово естество. Нашата фирма може да предложи цялостно или частично решение на проблема с изхвърлянето на битовите отпадъци от домът ви.

изхвърляне на битови отпадъци от апартамент

Какво имаме предвид? В случай, че имате нужда само от превоз, с който да бъдат закарани боклуците до сметището, бихме могли да ви осигурим контейнер, в който да натоварите ненужните вещи, мебели и всички останали отпадъци. След което да ни позвъните и ние да дойдем да ги откараме до сметището. Ако не разполагате с необходимото време да го направите, нямате възможност или просто не искате да се ровите сред купчината боклуци, предлагаме вариант, при който нашите хамали ще се заемат с цялостното почистване на апартамента – от разглобяването и изнасянето на отпадъците до тяхното разтоварване на сметището!

Вероятно един от най-съществените фактори, който ви вълнува и ще окаже „тежест“ при вземането на крайното решение от ваша страна, е свързан с цената на тази услуга. С риск да разочароваме „хейтърите“ и останалите хора, които вярват, че хамалите ще ви „оберат до шушка“, отбелязваме, че работим на изключително ниски и атрактивни цени. Освен това има вариант, при който изхвърлянето на ненужните мебели и електроуреди да ви излезе напълно безплатно! Едно от условията, които трябва да покриете, за да се възползвате от тази „промоция“, е мебелите, електроуреди и останалите вещи, които смятате да изхвърляте, да са в прилично състояние. Тогава можем да се договорим за следният вариант – вие ни предоставяте безвъзмездно ненужните вещи, а ние се заемаме с тяхното изнасяне от жилището ви по възможно най-бързият и безопасен начин!

изхвърляне на битови отпадъци от апартамент в София

Фирма ХАМАЛ БГ се занимава с утилизация на стари мебели, електроуреди и други вещи, поради което изкупува, събира и взима гореспоменатите предмети в София и региона. Разполагаме с просторен склад в квартал „Враждебна“, където сортираме и рециклираме въпросните отпадъци.

Изхвърлянето на покъщнина от жилище може да отнеме страшно много време. Особено, ако става дума за „наследена“ къща или апартамент от някой покоен роднина, който в старческите си години е бил обхванат от т.нар. „вещомания“ и е превърнал домът си в склад за ненужни вещи и отпадъци. Тогава наистина ще имате нужда от професионалната помощ на някоя фирма. Инак в противен случай ще трябва да си изразходвате цялата отпуска, докато успеете да сортирате, изнесете и почистите жилището от цялото обзавеждане, което е натрупвано с години наред от предишният му собственик.

Другият проблем, който „принуждава“ хората да се обърнат към фирма за хамалски услуги за помощ, е свързан със сметищата. Бунищата в София не са със свободен достъп, което означава, че трябва да имате необходимото разрешение от общината, за да изхвърлите отпадъците си. Освен това ще ви се наложи да заплатите определена такса, която се изчислява на базата на тежестта на боклуците. Цената за 1 тон е 36 лева.

Сами виждате, че изхвърлянето на битови отпадъци не е толкова лесно, колкото звучи. Ако смятате, че имате нужда от помощ, за да се справите с това – позвънете ни на 0888 575 888.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *