Лекотоварни превози с бус

Лекотоварни превози с бус в София

ХАМАЛ БГ извършва лекотоварни превози с бус в София и страната на изключително изгодни цени. Като една от водещите фирми в бранша на хамалските и транспортните услуги можем да ви гарантираме, че превозът ще бъде извършен в предварително уговорените срокове, без никакви забавяния или допълнителни такси. Нашата дейност е тясно свързана с извозването на покъщнина, битови или строителни отпадъци, стоки и други подобни леки товари. Освен с транспортирането им, можем да ви предложим помощта си за подготвянето, изнасянето, натоварването и разтоварването на въпросните предмети.

Лекотоварни превози с бус

При положение, че за първи път ще се възползвате от услугите на хамалска фирма, то вероятно имате много въпроси. Ако се поразровите в сайта ще намерите отговор на част от тях, но за по-конкретна и достоверна информация ви съветваме да позвъните на телефон 0888 575 888. НЕ се притеснявайте да ни зададете дори „най-тъпият въпрос“. Ние ви обещаваме, че ще ви обясним в детайли всичко, което ви интересува относно начинът на работа; времето, което ще отнеме и т.н.

Все пак, за да „задоволим любопитството“ ви в следващите няколко реда ще поговорим за най-широко разпространените лекотоварни превози с бус, които извършваме.

Преместване на багаж и лични вещи

Преместването с помощта на хамали винаги е било за предпочитане. С тяхна помощ бихте могли да си спестите не малко време, което ще изразходвате около тази задача, а да не говорим за усилия, които ще положите докато успеете да демонтиране, опаковате, изнесете, натоварите, извозите и разтоварите багажа си. Този процес може да ви отнеме не няколко часа, не един, а няколко дни! Докато с наемането на хамалска фирма това ще ви се стори като детска игра, но повярвайте ни – съвсем не е така.

В този случай нашата дейност може да бъде частична или комплексна, в зависимост от нуждите ви. ХАМАЛ БГ може да осигури само транспорт за преместването на багажа или да се ангажира с цялата дейност – от разглобяването на вещите, сортирането и опаковането им до извозването им до желаната дестинация.

Извозване на мебели

Тази услуга се разделя на два типа, в зависимост от целите на клиента. Може да бъде извозване на мебели при преместване или извозване на мебели за изхвърляне. В зависимост от това, се определя времето, което ще отнеме цялата работа и нейната цена. Вероятно сами се досещате, че изхвърлянето на мебелите ще е много по-лесно, тъй като няма да е нужно да се полагат допълнителни усилия при разглобяването, изнасянето и натоварването им, с цел тяхното съхранение.

Лекотоварни превози с бус до сметище

Извозване на строителни или битови отпадъци до сметище

И тук има коренна разлика между начина, по който се извозват боклуците, в зависимост от техният вид. При строителните отпадъци нещата стоят по малко по-деликатен начин, тъй като за тяхното изхвърляне са необходими специфични действия. За разлика от битовите отпадъци, те са опасни за природата и околната среда, тъй като може да съдържат остри химически вещества, които НЕ ТРЯБВА да влизат в пряк контакт с нея или човека. Поради тази причина строителните отпадъци се извозват до специализирани сметища, където се унищожават по безвреден за околната среда начин.

Докато битовите отпадъци могат да се изхвърлят и на обикновеното сметище, но ПРАВИЛНИЯТ начин е да бъдат предадени на депата, които се занимават с тяхното преработване.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *