Почистване на мазета и тавани в София

Хамали за почистване на мазета и тавани в София

Мнозина, макар и някои от тях да не си признават, се нуждаят от помощ за почистване на мазета и тавани в София. Особено тези, които живеят в жилищни кооперации и не разполагат с подходящ превоз, с който да извозят боклуците до бунището за депониране. Изхвърлянето на боклуци от жилище може да отнеме доста повече усилия и време от предвидените.

Цените за почистване на мазета и тавани варират от 80 до 200 лева.

Цената се определя от количеството отпадък и разстоянието до депото.

Почистване на мазета и тавани

Понякога работата „закучва“ до такава степен, че може дори да бъде преустановена, ако не бъде намерено подходящото решение на проблема. Ако наемете хамали за почистване на мазе обаче, трябва да бъдете спокойни. При тях няма как нещата да се „закучят“ или „пропаднат“. Специално при хамалската бригада на фирма ХАМАЛ БГ можем да ви гарантираме, че не трябва да имате абсолютно никакви притеснения! Колегите ще се справят съвестно с почистване на мазета и тавани както и с всяка една задача, която им възложите – от почистване до доставка на материали от другият край на България!

Почистване на мазета и тавани в София

Почистването на мазе е последното нещо, с което искате да уплътните свободното си време! Повярвайте ни! Това е крайно „неблагодарна работа“, покрай която не само, че ще изразходите страшно много усилия и време, но и може да си навредите сериозно на здравето.

Редовно прилагайте почистване на мазета и тавани за да избегнете здравословни проблеми

Ако сте асматици или имате някакви проблеми с дишането, то нямате никаква работа в тези помещения. Там е влажно, мръсно и прашно. Дори да нямате някакви заболявания, то рискът да се нараните не е малък. За да избегнете контузии или травми породени следствие на някакъв удар, трябва да работите с необходимата доза внимание и предпазливост! Също така ви съветваме да не подценявате ролята на екипировката за безопасност и да работите облечени в подходящо облекло – каската, гащеризонът и обувките с твърда подметка са абсолютно задължителни! Тук е моментът да кажем, че дори „бронирана жилетка“ или „костюмът на Железният човек“ няма да ви предпазят от нараняване, ако не действате внимателно и с премерена прецизност.

Трудностите, с които може да се сблъскате в процеса на работа са няколко. Най-сериозната е извозването на боклуците до сметището. Тя може да бъде породена от липсата на подходящ превоз. Така че, преди да започнете „разтребването“ трябва да сте на 100 % сигурни, че имате транспорт под ръка! Това важи в пълна степен, когато сте уговорили някой приятел да дойде с неговият бус или камион и да натовари боклуците! Повече от ясно е, че, ако разполагате със собствен превоз няма да имате никакви проблеми с извозването на отпадъците. Другото, с което може да се сблъскате, ако не си начертаете предварителен план за действие е свързано с демонтирането и изнасянето на боклуците! Става дума за изнасянето на „извънгабаритни“ мебели и вещи от рода на старо пиано, секция, диван, гардероб и прочие, които няма как да бъдат разглобени или натрошени. Решението на този проблем е „сформирането“ на силна бригада. НЕслучайно е казано, че „сговорна дружина, планина повдига“.

Почистване на мазета и тавани в София цени

ХАМАЛ БГ предлага евтино или безплатно почистване на тавани и мазета в София. Ако искате да научите повече информация за офертата или да получите ориентировъчни цени за изхвърлянето на отпадъците от дома ви – позвънете на телефонът посочен в сайта или хвърлете едно око на ценоразписът, който е изложен в него.

 

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *