Превоз за извозване на стари мебели при преместване и изхвърляне

Извозване на стари мебели в София от хамали

ХАМАЛ БГ може да ви осигури превоз под наем за извозване на стари мебели в столицата и региона. Изпращаме и хамали, които да се погрижат за товаро-разтоварната дейност. В зависимост от това дали става дума за изхвърляне или преместване, работата може да протече по специфичен начин, който се определя спрямо ситуацията.

Извозване на стари мебели в София

Ако сте решили да придадете на жилището си по- свеж вид, трябва да помислите за неговия ремонт. В случай, че това ви звучи доста неприятно, има друго, по- леко решение- частична или пълна подмяна на мебелите в дома. Спирайки се на този вариант, е необходимо да организирате извозването на старите  мебели и утилизацията им, намирайки подходяща транспортна фирма, извършваща хамалски услуги.

Днес на пазараима огромно разнообразие от многофункционални мебели, които освен че ще направят дома ви по- модерен, ще са ви и изключително удобни за употреба. Още повече, че цените им са доста приемливи.

Речено- сторено! След като вече сте избрали подходящите за дома ви артикули, не прибързвайте с пренасянето им. Първо трябва да освободите място за новите мебели, организирайки извозването на старите до депото за отпадъци. С това най- успешно може да се заеме хамалска фирма. За целта се свържете със служителите на фирмата и уговорете условията. Кажете какво ще е количеството мебели, което трябва да се извозва, за да се уточни цената на услугата и превозното средство, което ще е подходящо за случая. Ако сами не можете да се справите, хамалите могат да се заемат и с демонтирането на старите мебели преди да бъдат пренесени. Затова е изключително важно да е известно количеството на мебелите за изхвърляне. За да няма недоразумения и изненади в последни момент, опишете подробно това, което трябва да се изнесе и извози, има ли асансьор в сградата, къде може да паркира превозното средство.

Имайки тази важна информация, хамалите ще знаят с какви инструменти и машини трябва да са снабдени и задачата ще бъде изпълнена успешно и бързо. Старите мебели ще бъдат демонтирани и извозени така, че да не се допусне повреждане на останалите мебели в жилището, стени, под, дограма.

Заплащането на услугата се извършва след натоварването на мебелите на превозното средство. Ето, вече имате достатъчно пространство за нанасяне на новите мебели.

Извозване на стари мебели в София до сметище

Както споменахме вече, винаги може да разчитате на нашите хамали, когато имате нужда от помощ за преместване или изхвърляне на битови вещи от жилище. С едно обаждане на номер 0888 575 888 ще си решите всички проблеми. Ние предлагаме евтини и висококачествени хамалски и транспортни услуги, от които вече стотици софианци се възползваха. Постъпете умно и оползотворете свободното си време с близките, а не заобиколени от боклуци и мръсотия. Оставете кирливата работа на нас…

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *