Утилизиране и изхвърляне на стари мебели в София

Изхвърляне на стари мебели от хамали в София и региона

Когато трябва да се изхвърлят старите мебели от жилището, за да нанесете нови или да се преместите в ново жилище, ще се наложи да направите добра организация, за да се справите успешно с тази дейност.

Никой не обича дома му да се превръща в склад за стари вещи и, разбира се, трябва бързо да им намерим място. Ако става дума само за една мебел, опитайте се да се справите сами като я разглобите и изхвърлите на бунището или я нарежете, ако не позволява разглобяване. Старите кухненски шкафове могат да се разглобят до едно положение, после ще е необходимо да използвате трион- ръчен или автоматичен.

изхвърляне на стари мебели

По друг начин, обаче, стои въпроса, когато имате повечко събрани „боклуци“. Тогава нямате избор и ще се наложи да си потърсите подходяща хамалска фирма, която да се заеме с изхвърлянето. Транспортните фирми, предлагащи хамалски услуги, дават гаранция за качеството на услугата.

Как да постъпите в случая?

Потърсете в интернет координатите на доказани хамали. Хамалските фирми, лицензирани за тази дейност, имат право да изхвърлят каквито и да било ненужни мебели на специализираните депа за отпадъци.

След като си изберете бригада, свържете се със служителите на посочените на сайта координати, за да уговорите условията. Трябва да уточните вие ли ще изнесете пред дома си ненужните мебели или хамалите ще ги изнесат и натоварят на камиона.

Не се притеснявайте, че услугата ще ви струва много пари. Изхвърлянето на стари мебели определено е доста евтина услуга. Често се предлагат промоционални оферти: при два броя мебели от един адрес, трета мебел ще бъде изхвърлена на по- ниска цена или дори безплатно. Хамалите имат опит и няма да повредят стените, пода или останалите ви мебели при изнасяне на старите.

В повечето случаи плащането се извършва след изхвърлянето на мебелите на депото. Трябва да знаете, че липсата на асансьор в кооперацията ви по никакъв начин няма да ги откаже. Дори на цената няма да се отрази.

изхвърляне на стари мебели цени

ХАМАЛ БГ може да се ангажира с изхвърлянето на всякакви видове вещи и отпадъци. Ние разполагаме с необходимите ресурси за целта: техника; инструменти; транспорт и дори собствено сметище за депониране. За разлика от много други хамалски предприятия, които предлагат подобен тип услуги, ние имаме собствено бунище за тяхното утилизиране, което ни позволява да предлагаме по-атрактивни цени от конкурентите.

В случая става дума за изхвърляне на стари мебели. Трябва да посочим, че от изхвърляне на мебели до изхвърляне на мебели има огромна разлика. Поради това в повечето случаи изпращаме човек на оглед, който да прецени какво трябва да се направи, как и защо. След като бъде направена оценка, ще бъде договорен най-оптималния вариант за двете страни, който ще гарантира безпроблемното извършване на „операцията“ по изхвърляне на ненужните вещи.

Позвънете ни на телефон 0888 575 888 и научете повече за хамалските и транспортните услуги при изхвърляне на мебели, които предлагаме.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *