Демонтаж и извозване на стари мебели от центъра на София

h8Извозване и изхвърляне на стари мебели в София 0888 575 888

Преместването от едно жилище в друго, е отговорна задача, която в нормални обстоятелства ще Ви се наложи не повече от един или два пъти в живота. Настаняването в нов дом, е съпътствано от редица други дейности, които трябва да бъдат извършени, така или иначе, за да се затвори процеса на преместването.

Една от тези дейности, е преместването на мебелите. Със сигурност бихте искали да вземете част от тях в новото си жилище, а освен това, едва ли ще намерите по-добър момент от този да се разделите с някои от старите си мебели и да ги замените с нови, по-красиви и удобни.

При положение, че живеете в центъра на София и една от най-големите пречки, пред които ще се изправите по време на преместването, товаренето и разтоварването на багажа Ви, е огромният трафик, то при всички положения ще трябва да планирате работата си така, че да приключите по възможно най-бързия начин с преместването.

За целта Ви предлагаме да се обърнете към Hamal.bg – фирма предлагаща всякакви транспортни и хамалски услуги на територията на град София и страната. С нейното наемане ще си гарантирате, че всичко ще премине по предварително планирания начин, без никакви затруднения или забавяния.

Във фирмата работят много добре подготвени и отговорни хамали, които ще се погрижат багажа и обзавеждането Ви да пристигне благополучно до новото жилище. За тях няма да бъде проблем да пренесат, товарят, разтоварят или превозят всякакви товари, без значение от техния размер или тегло.

При положение, че решите да се разделите с част от покъщнината си и не разполагате с необходимото време и средства да се заемете сами с нейното изхвърляне, то пак може да потърсите Hamal.bg за помощ. Тя ще се погрижи за всичко необходимо – от демонтажа на старите Ви мебели, до тяхното извозване и изхвърляне на специализираното сметище за депониране.

Категория: Почистване, Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *