Извозване стари мебели

Транспорт под наем за извозване стари мебели

ХАМАЛ БГ може да ви осигури транспорт и екип за извозване на стари мебели при изхвърляне или преместване. Нашите хамали имат дългогодишен опит в тази сфера и могат да се справят с всяка една задача, която им възложите. Конкретно за извозването на мебелите, е необходимо да се използва специализирана техника и транспорт по възможност.

Извозване стари мебели

Може би ще се запитате защо? Причините са няколко и няма да навлизаме в детайли. Само ще ги посочим:

  • Ще си спестите време.
  • Ще си спестите усилия.
  • Ще си спестите нерви.

В противен случай ще трябва да положите двойно повече усилия и ще загубите много повече време за задача, която принципно би трябвало да приключите в рамките на няколко часа. Дебело подчертаваме, че при извозването на мебелите има специфични тънкости и разлики, които по един или друг начин оказват влияние върху същината на процеса. Поради тази причина нито една хамалска бригада не би могла да се ангажира с конкретни срокове, без да знае предварително с какво се захваща.

ХАМАЛ БГ е посочила в своя „ценоразпис“ услугите, които предлага. На посочения телефон за контакти може да получите повече информация относно всяка една от тях. Задайте своите въпроси, които ви вълнуват и разберете повече за това как би протекло едно извозване на стари мебели.

Извозване на мебели с изхвърляне

Изхвърлянето на ненужни вещи – сиреч битови отпадъци, не е така както си го представят някои хора. В съзнанието им обикновено се прокрадват мисли от типа на „В този мрачен следобед и без това няма какво да правя, защо да не почистя мазето от ненужните вещи.“ И хоп, ставате от дивана и запретвате ръкави. Хипотетично – да, но реално – не! За да се избавите от битовите отпадъци ще ви трябва не само желание и свободно време, но и специализиран транспорт и техника. Някои вещи няма да можете да ги изхвърлите сами. Освен това може да се нуждаят от демонтаж, за да бъдат изнесени.

Използването на специализиран транспорт е наложително най-вече в ситуациите, когато говорим за „мащабно“ изхвърляне на стари мебели. При големи количества, които няма как да бъдат изнесени на един път и за които е повече от ясно, че ще бъде необходим микробус или дори камион за извозването им до сметище.

Извозване стари мебели в София

Извозване на мебели при преместване

Преместването на багаж и обзавеждане изисква повече усилия и време от тяхното изхвърляне. Изразходват се допълнителни усилия и средства за тяхната подготовка; стречиране; опаковане и всички останали дейности, които ще гарантират безопасността им по време на работа.

С две думи казано – необходима е сериозна организация за извозването на стари мебели. Такава може да бъде създадена от опитните кадри на ХАМАЛ БГ, които както споменахме вече разполагат с необходимите условия, за да я създадат и осигурят.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *